הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מפקחי מנהל הדלק והגז תפסו רכב פרטי ברחובות שהוביל מיכלי גז בתא המטען

צילום רביד לוי

אבי בר

מפקחי מנהל הדלק והגז במשרד האנרגיה בשיתוף חוליית אכיפת תשתיות, מחלקת סיור במשטרת ישראל תפסו בשבוע שעבר ברחובות רכב פרטי שהוביל 3 מכלי גז בקיבולת מלאה של 144 ק"ג, כאשר שני מכלים בולטים מתא המטען. בתום הבדיקה בשטח, העבירו מפקחי משרד האנרגיה את המכלים למחסן מסודר הנמצא במקום בטוח והנהג נלקח לחקירה בתחנת המשטרה.

 

משרד האנרגיה ממשיך לפעול בכל עת על מנת למנוע טיפול רשלני בגז, ולהבטיח את שלום הציבור. המשרד מתריע כי מכירת מכלי גז, התקנתם והובלתם צריכה להתבצע על ידי ספק גז מורשה בלבד, ועל פי תקנות הבטיחות. רכישת גז מספק שאינו מורשה מסכנת חיי אדם ומותירה אותו ללא ביטוח למתקן.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה