הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

לאה גבע מזכירת סניף מפלגת העבודה ברחובות תוקפת את עמיר פרץ על ההתבטאויות המתלהמות שלו

מערכת האתר
ביום שישי הכה עמיר פרץ את כולנו בתדהמה לאור ההתלהמות שלו בנושא הכניסה לממשלה. שלא תטעו, אני לא מהתומכות בכניסה לממשלת ביברמן אבל ככה?
עדיין לא יבשה הדיו על רשימת הנבחרים והוא יוצא בהצהרה מתלהמת, פלגנית, מרדנית ומחלישה.
במערכת בחירות יש אסטרטגיה שעד כה שלי יחימוביץ' מובילה אותה בהצלחה רבה, יש טקטיקה והעיקר: צריך להראות סיעה טובה ומאוחדת. עם כל הכבוד לעמיר הוא לא נבחר ליו"ר המפלגה, אפילו לא למקום הראשון ברשימה והוא לא יכול להכתיב בעצמו את הקו שבו צריכה ללכת מפלגת העבודה. מבלי להתייחס אם הקו שעמיר פרץ מוביל נכון וצודק או שמא הקו ששלי נוקטת נכון וצודק יותר - אסור! אסור! אסור! להראות שמפלגת העבודה מפוצלת.
1413284694.jpg
אם קשה לעמיר פרץ עם הקו והאסטרטגיה שמובילה יושבת הראש הנבחרת שיתכבד ויעזוב עכשיו את מפלגת העבודה בראשות שלי יחימוביץ' ויזמין את תומכיו לחבור אליו, שיקים מפלגה עצמאית (יש לו זמן עד ליום חמישי) - עוד אחת מיני רבות, שימנה לו את נבחרת חלומותיו ויכתיב את המדיניות והקו שבו הוא רוצה ללכת לבחירות האלה. אם הוא נשאר במפלגה שיכבד את המנהיגות הנבחרת ויעשה כל מאמץ להיות חלק מהקבוצה הנבחרת שתוביל אותנו עד לבחירות ואחריהן.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה