הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

תושב רחובות בן 28 התחיל עם קטינות בפייסבוק- למרות שנאסר עליו ליצור איתן קשר

כתב האישום, אשר הוגש באמצעות פרקליטות מחוז מרכז מייחס לצעיר עבירה של הפרת צו פיקוח

גיל סימה


עוד ממאי אשתקד הוטל כנגד הצעיר בן ה-28, תושב רחובות צו הפיקוח, במסגרתו נאסר עליו ליצור קשר עם קטינות. בנוסף, חויב הצעיר לשתף פעולה עם קציני הפיקוח, ולקיים מפגשים עם קצין הפיקוח במועד ובתדירות שייקבעו עבורו. 

אולם כפי שעולה מכתב האישום שהוגש לבית המשפט בעיר, הצעיר לא עמד בקיומו של הצו, והחל להתכתב דרך אפליקציות הפייסבוק והאינסטגרם עם מספר קטינות, בנות 16-17, כשהוא מבקש מהן לשוחח אתו בטלפון. 

"אני אוהב ילדות מגיל 16 עד 38", אמר לאחת הבנות, בת ה-16 וחצי, אשר הבהירה לצעיר שביקש לפתח אתה קשר רומנטי שאין היא מעוניינת בכך. "אמרתי לך שזה לא הגיוני שאני אהיה עם בן אדם ב-12 מעלי, כי בהתחלה אמרה 20+", ענתה לו. 

במקרה אחר, הגיעו קציני הפיקוח לביתו של הצעיר ברחובות, ובמהלך חיפוש שגרתי, נמצאו מחשב ושני מכשירי סמרטפון. כשביקשו אלו את קוד הגישה למכשירים אלו, כפי שרשום היה בצו הפיקוח, סירב הצעיר, ולא שיתף איתם פעולה. 

הקשר עם הקטינות, כך על פי כתב האישום, לא היה חד פעמי, כשבמקרה אחר, החל הצעיר להתכתב עם בת 17, וכשזו סיפרה לו את גילה, אמר לה כי היא נראית פחות מכך. גם הפעם, ניסה הצעיר לפגוש את הנערה, אך זו לא הסכימה. 

כתב האישום, אשר הוגש באמצעות פרקליטות מחוז מרכז מייחס לצעיר עבירה של הפרת צו פיקוח.   




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה