שיתוף פעולה בין עיריית רחובות לבין התאגדות העסקים הקטנים, הביא לפתיחת קורס יזמות עסקית שייפתח ביום רביעי 6/12
משיתוף פעולה הנהנים העיקריים הם בעלי עסקים ועצמאיים תושבי רחובות אשר יהנו מהנחה של כ 30% מעלות הקורס.

קורס יזמות עסקית בהנחה של כ- 30% לתושבי רחובות, ייפתח ביום רביעי ה6/12 , ביוזמת חבר מועצת העיר, אביב איטח אשר יזם פגישה בין דקלה אבוטבול, יו"ר התאגדות העסקים הקטנים בישראל לבין ראש העיר, רחמים מלול ומנכ"ל העיריה, דורון מילברג. השלושה סיכמו על שיתוף פעולה אשר הנהנים העיקריים מהם הם בעלי עסקים ועצמאיים תושבי רחובות.
קורס היזמות עסקית, בשיתוף התאגדות העסקים, כולל 10 מפגשים פרונטליים להכרות מלאה עם הדרך הנכונה להקמת עסק .
בנוסף בשבוע שעבר נערכה סדנה לשיווק ברשת החברתית עסקית לינקדאין – חינם לתושבי רחובות, אשר בה השתתפו כ- 50 בעלי עסקים מהאזור.
חבר המועצה אביב איטח:
"כצעיר שבעבר הקים עסק לא היה גורם מקצועי שיכוון אותי בהקמה והתנהלות מול הרשות המקומית, אני מודה לראש העיר והמנכ"ל על הנכונות והראייה המשותפת בצורך ללוות ולחזק את הקשר והמענה בין בעלי העסקים הקטנים לעירייה"
מנכ"ל העירייה, דורון מילברג:
"כולן מרווחים משיתוף הפעולה הזה: תושבי העיר שהם הלקוחות, בעלי העסקים הקטנים שהעירייה מבקשת לעודד וההתאגדות אשר מעניקה שירות לבעלי העסקים"
דקלה אבוטבול:
"כעצמאית תושבת העיר שמחתי לראות את הנכונות של ראש העיר רחמים מלול וחבר המועצה אביב איטח לחזק את העסקים בעיר. שנת 2016 שברה שיא של כל הזמנים בכמות העסקים הקטנים שנסגרו! מהיכרותנו עם התחום עולה כי חוסר הכרות מעמיקה עם ניהול תזרים מזומנים, אי ביצוע שיווק מיטבי, וחוסר הכרות עם החקיקה והנהלים של רשויות המס – כל אלה ועוד הם הסיבות המרכזיות לסגירת עסקים״.
לפרטים נוספים והרשמה bit.ly/2k1qpB9
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחקודם לכל להוריד את מי סי העיריה03.12.17 19:18 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: