הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

המחזה "סוף טוב" של ענת גוב ז"ל המביא את סיפור ההתמודדות של ענת גוב עם מחלת הסרטן יעלה בשבוע הבא באולם ויקס

מערכת האתר
בתזמון עצוב ועם שם מצמרר מגיעה לרחובות ההצגה האחרונה שכתבה המחזאית ענת גוב ז"ל שהלכה לעולמה בשבוע שעבר.
ההצגה "סוף טוב", של תיאטרון הקאמרי, עולה במסגרת מפעל המנויים של סדרות התיאטרון של מופת. זוהי פנטזיה מוזיקאלית שכתבה ענת גוב על מחלת הסרטן הפרטית שלה, בבימויה של עדנה מזי"א
ההצגה מספרת על חולה חדשה בשם טליה רוט, שחקנית תיאטרון בסוף שנות הארבעים שלה, אשר מגיעה למחלקת אשפוז יום, על מנת לקבל טיפול שנועד להאריך את חייה. המפגש עם החולות הוותיקות במחלקה וההבנה של מה שמצפה לה בהמשך, גורמים לה לחשוב מחדש על הדרך בה הייתה רוצה לסיים את חייה . היא מגיעה להחלטות מפתיעות המטלטלות את המערכת שאינה יודעת איך להתמודד.
בהצגה משתתפים השחקנים: ענת וקסמן , יפתח קליין , שרית וינו אלעד , תחיה דנון, רותי אסראי והיא תעלה בתאריכים 25,26,27,29/12 בשעה 20:30, באולם ויקס, מכון ויצמן למדע.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה