אתמול רביעי העיניים במגרש הפוליטי היו נשואות אל ישיבת התקציב כדי לראות מה תהיה הצבעת מתן דיל וסיעתו והאם מתן דיל יצביע נגד התקציב ומה יהיו ההשלכות הנוגעות לתפקידו כסגן ראש בעיר.
מתן דיל התייעץ ערב הישיבה עם סיעתו והמעגל הקרוב אליו ביותר ואת ההחלטה שמר קרוב אליו.
מספר שעות לפני תחילת ישיבת התקציב. נכנס ליאור שוקרי לעובי הקורה והחל במרתון שיחות בין מתן למלול, מרתון ששבר את הקרח. ובפתח ישיבת התקציב הצהיר מלול בהצהרה מפתיעה כי הוא מאפשר לכל אחד להצביע בהתאם למצפונו וגם אם מישהו יצביע כנגד התקציב לא יאונה לו כל רע וימשיך להיות חבר קואליציה. לאחר מכן מתן דיל אמר את התייחסותו וכאשר הגיע רגע ההצבעה כל חברי המועצה הצביעו בעד אישור התקציב למעט יעל בק אשר נמנעה.
פעילות התיווך של ליאור שוקרי, הצהרת ראש העיר בפתח הישיבה ותמיכת מתן דיל בתקציב. יצרה את בסיס האמון לסולחה.

ובימים הקרובים נדע אם "החתול השחור" ביניהם באמת חלף או המשקעים הרגשיים קשים מנשוא ומתן דיל יקבל את ההחלטה כפי שהצהיר בעבר עד 1 למרץ אם יתמודד לראשות או רק למועצת העיר.
מניתוח המהלכים בישיבת מועצת העיר ניתן להעריך כי המשבר באמת לקראת סיום ובסופו של דבר מה שהיה הוא שיהיה!
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה