הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פרויקט התנדבותי ענק יוצא לדרך! מעל 100 מתנדבים כבר נרשמו לפרויקט שיפוץ בתים של משפחות מעוטות יכולות ברחובות: דרושים מתנדבים נוספים ותרומות חומרים לשיפוץ של אנשים או עסקים

כנס הסברה על הפרויקט ייערך ביום רביעי 21/2 בשעה 19:30 במכינה הקדם צבאית ברח חרוצים 1 רחובות בבניין המכינה הקדם צבאית. עד לרגע זה התגייסו לפרויקט מהמכינה הקד"צ "שובו אחים, ישיבת "בית שלמה", קרית החינוך אמי"ת המר, גרעין "אורות חנן" וכפר הסטודנטים בקריית משה. הפרויקט ביוזמת חבר המועצה אמיתי כהן והגרעין התורני "אורות חנן" ובתמיכת אגף השכונות. למעוניינים להתנדב או לתרום : רועי - 0543084097

חנה קקיאשוילי


המבצע בעקבות מבצע מוצלח קודם ב - 3 דירות בשכונת קרית משה וכעת המבצע מתרחב למילצ'ן ודניה


לאחר שלושה חודשי הכנה אינטנסיביים, ושילוב כוחות של מספר רב של גופים – יחל השבוע פרויקט התנדבותי רחב היקף ומשמעותי ביותר בעיר רחובות.

בעקבות ההצלחה של שיפוץ 3 דירות ע"י המכינה הקד"צ (קדם צבאית) והגרעין התורני בשכונת קריית משה, זיהו בגרעין התורני את הצורך בפרוייקט רחב היקף והחלו לעבוד על הוצאתו לפועל.

עד כה גויסו 100 מתנדבים אשר מגיעים מהמכינה הקד"צ "שובו אחים, ישיבת "בית שלמה", קרית החינוך אמי"ת המר, גרעין "אורות חנן" וכפר הסטודנטים בקריית משה.

הפרוייקט נתמך על ידי עומדים אגף השכונות, האגף לשירותים חברתיים ואגף מורשת ישראל וגרעינים תורניים. חלק מחומרי הבניין והצבע הדרושים לפרויקט הגיעו מחברת טמבור, ואת הפרויקט מלווה בהתנדבות מעצב הפנים טל קון .

על מנת לתת מענה הולם לכל הבקשות שמגיעות למארגני הפרויקט מטעם הגרעין, דרושים מתנדבים מקרב הציבור לפרויקט. כמו כן מבוקש סיוע נוסף בחומרי צבע, חומרי בניין, כלי צביעה בנוסף להתגייסות בפועל של תושבים ובעלי מקצוע לעבודה.

אמיתי כהן, חבר מועצת העיר:

 "לא בכל יום יוצא לדרך פרויקט בסדר גודל שכזה. אני שמח לראות את ההתגייסות של גופים רבים למען מטרה כל כך חשובה. למרות הפינוי והבינוי הצפויים בשכונה, גרים במקום תושבים יקרים בדירות המצויות במצב תחזוקתי ירוד, ואנו מבקשים לסייע להם. אני קורא לציבור להירתם ולסייע להצלחת הפרויקט. תודה גדולה לאגפים השונים שנרתמו ולכל המוסדות. תודה מיוחדת לרונאל ביבי מנהל המכינה הקד"צ והגרעין התורני בקריית משה על היוזמה וההובלה"

רמי מדהלה, מנהל אגף השכונות:

 "אני מברך על שיתוף הפעולה עם סיירת השיפוצים שפועלת במסגרת המכינה והגרעין התורני. זהו רק חלק מהפרויקטים שהם יוזמים ומוציאים לפועל למען תושבי השכונות, והדבר מחמם את הלב "

אבי מוזס, מחזיק תיק הרווחה:

"אני רואה בשמחה את היוזמה של המכינה הקד"צ והגרעין התורני לקידום אוכלוסיות מוחלשות בעיר רחובות. אנו נמצאים לקראת חג הפסח חג שבו אנו מצווים לסייע לכל נצרך ונצרך ועל אחת כמה וכמה לתושבי העיר שלנו. יישר כוח לכל השותפים במשימה החשובה."

אביב איטח, מחזיק תיק השכונות:

"נמשיך לחזק את התושבים והקהילה בשכונות הוותיקות בכל התחומים, אנו שמחים להיות שותפים בפרויקט הזה"


להשארת פרטים להשתתפות בפרויקט או להתנדבות : https://goo.gl/forms/YL7C4VTZCeUqkuy53

 או בטלפון: רועי - 0543084097

אירוע החשיפה יתקיים מחר, יום רביעי בשעה 19:30 במכינה הקדם צבאית ברחוב חרוצים 1 רחובות בבניין המכינה הקדם צבאית.

 

סרטון הסבר על הפרויקט




 

 

 

 

 

 



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה