הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

גלעד מזרחי ושאול ליבי ארגנו משלחת של תושבי רחובות להשתתף בטקס האזכרה הממלכתי ליוסף טרומפלדור בתל חי בצפון

גלעד מזרחי: "עם שאינו זוכר את עברו אין לו עתיד"

אבי בר



בשבוע שעבר ציינו בתל חי את טקס האזכרה השנתי ליוסף טרומפלדור ומגיני תל חי במעמד אישים ראשי רשויות חברי כנסת ונבחרי ציבור. כמידי שנה  יצאה משלחת בראשות גלעד מזרחי ,שמקפיד מידי שנה להוציא אוטובוס לטקס. שאול ליבי חבר מועצת העיר לשעבר, היה גורם מרכזי בארגון השנה. בין הנוכחים בטקס היו: רה"ע ירושלים ניר ברקת, שר החקלאות לשעבר יאיר שמיר, בנו של ראש הממשלה יצחק שמיר, מ"מ יו"ר ההסתדרות הציונית יעקב חגואל, מנכ"ל בית"ר נריה מאיר, סגן יו"ר הכנסת ועוד.

גלעד מזרחי:

עם שאינו זוכר את עברו אין לו עתיד. אנו חיים בזכות היוסף טרומפלדורים, שבכל דור ודור מוכנים להקריב עצמם להגנה על מולדתינו היקרה. אני מודה מקרב לב לשאול ליבי ולכל תושבי העיר שהגיעו לאזכרה המרגשת ואף שילמו מכיסם לעלות הנסיעה.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה