הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

העיר רחובות תשולב במערך הערים החכמות אותו מוביל האיחוד האירופי

רחובות תשולב בתוכניות האיחוד האירופי כחלק מהשותפות שלה עם העיר התאומה היידלברג. בחודשים הקרובים ייערך כנס של האיחוד בו יוצגו התוכניות לשנים הקרובים וכן יוענקו מענקים מיוחדים לרשויות אשר יקדמו את הפרויקטים השונים ובהן רחובות דרך העיר היידלברג.

חנה קקיאשוילי



35 שנים לאחר שנחתם לראשונה הסכם ברית ערים תאומות בין רחובות להיידלברג הגיעה משלחת בראשות ראש עיריית היידלברג ובכירים נוספים לביקור רשמי בעיר רחובות. לצד ביקור באתרים ההיסטוריים מירושלים ועד נצרת נערכו פגישות עבודה שהתמקדו בשינוי שחל בהיבט הטכנולוגי בשנים האחרונות ושילובו בניהול העיר. גדי שעובי, מנהל מחלקת תקשוב בעירייה, ערך סקירה מקיפה על הפתרונות החכמים שיש בעיר רחובות ועל התוכנית להמשיך ולהפוך את רחובות למובילה בתחום. ראש עיריית היידלברג הציג מן הצד השני את התהליכים שהתקיימו בעירו ועל התוכניות שלהם לעתיד הקרוב. בסופו של הביקור הוחלט כי העיר רחובות תשתלב במערך הערים החכמות אותו מוביל האיחוד האירופי כחלק מהשותפות שלה עם עיריית היידלברג. בחודשים הקרובים ייערך כנס של האיחוד בו יוצגו התכוניות לשנים הקרובים וכן יוענקו מענקים מיוחדים לרשויות אשר יקדמו את הפרויקטים השונים ובהן רחובות דרך העיר היידלברג.


עו"ד יניב מרקוביץ', המשנה לראש העיר:

"לצד הביקור הרשמי בו אירחנו את המשלחת עסקנו בנושאים משמעותיים לעתידה של העיר רחובות. ראש העיר, רחמים מלול, שם לו למטרה להביא את רחובות למרכז הבמה בכל הקשור לטכנולוגיה ומערכות ניהול חכמות וכבר היום רחובות מובילה בתחום. הנושא של ערים חכמות והנגשת השירותים המוניציפאליים קרוב מאוד לליבי ואין ספק שמדובר בעתיד הניהולי של כל עיר. האמצעים החכמים הופכים את הערים לנגישות יותר לתושב וכן חוסכות משאבים רבים לראשות המקומית ע"י ניצול יעיל יותר של משאבים, כוח אדם ואנרגיה. אני סבור שתוך מספר חודשים נקבל הצעות רשמיות מהנציגים בהיידלברג לקידומם של פרויקטים חדשים בתחום בעיר רחובות אשר יוסיפו למהלכים שכבר נעשו בתחום והפכו את רחובות לאחת הערים החכמות בישראל."




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה