נמרוד פפרני מביה"ס דה שליט נפגש עם מפכ"ל המשטרה במסגרת פעילותו במועצת התלמידים והנוער הארצית
בפגישה השתתפו נציגי מועצת התלמידים והנוער הארצית, אגף זכויות הילד, משרד החינוך, מפכ"ל המשטרה שדנו באפשרות להקמת גוף ארצי המייעץ למשטרה בנושא נוער בו נמצאים נציגים מכל גווני האוכלוסיה.

נימרוד פפרני, מבית הספר דה שליט השתתף במסגרת פעילותו במועצת התלמידים והנוער, בפגישה שנערכה בין מועצת התלמידים והנוער הארצית, אגף זכויות הילד, משרד החינוך, מפכ"ל המשטרה.
הפגישה נערכה במכללה הלאומית לשוטרים בבית שמש, בה דנו על האפשרות להקים גוף ארצי המייעץ לשוטרים בענייני נוער בו יהיו נציגי מכל גווני האוכלוסיה. כמו כן הציגו בני הנוער את דיעותיהם על המצב כיום בנושא סמים אלכוהול, נוער בסיכון שיקום נוער עברייני ואופניים חשמליים.
נמרוד פפרני:
"בנימה אישית יותר, היה נהדר וזוהי תחילתו של שיתוף פעולה פורה בין מועצת התלמידים והנוער הארצית לבין המשטרה ואני מקווה להמשיך לקחת חלק ביוזמה המבורכת הזאת של מועצת הנוער הארצית."
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחמלשין14.03.18 18:01 תגובה
- אורחתתבייש לך! משמע בוגד? חבר שלך בכנופייה שנשבע אמונים לחבר'ה? תלמד דבר מה ותחכים, כל אדם שיתעלם ממעשה פלילי זה ישוב אליו כמו גלגל, הכו אדם ולא דווח מחר יגיע התור של השני...ילד יהלום. שירבו כמותו.14.03.18 20:12 תגובה
- אורחאלשיך כנס לקומה האחרונה בעיריה. תמצא שם שלל הרבה יותר מאשר אצל ביבי14.03.18 18:26 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: