הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

ראש העיר באמירות מפתיעות ומחזקות בנושא האצטדיון: אם בית המשפט יפסול את וייסגל נבדוק שטח חלופי בפאתי העיר או שנשפץ את מגרש שעריים שיתאים ללאומית וישמש גם את מרמורק

ראש העיר אירח בלשכתו קבוצת אוהדים ונציגים ממרמורק וסקר בפניהם את מדיניותו בנושא האצטדיון* ב- 17/1 יש דיון בעתירה נגד בניית האצטדיון בויסגל ומלול מעריך שעתירת התושבים תדחה* במידה והעתירה תתקבל יעלו חלופות חדשות, בנייה בשטח חדש או הפיכת מגרש שעריים לאצטדיון עם תקן לליגה הלאומית שישמש גם את מרמורק* אף חלופה עדיין לא עלתה לדיון ממשי* אוהדי מרמורק מתכוונים להגיע לדיון בבית המשפט כדי לתמוך בראש העיר

אבי בר
ביום שלישי בשעות אחר הצהריים כינס ראש העיר רחמים מלול נציגות של אוהדי מרמורק ונציגי הקבוצה הכוללים את זורי שעובי ונציג השכונה אורי צוברי כדי לעדכן את כולם ממקור ראשון ולא משמועות את תפיסתו ועמדתו לגבי אצטדיון כדורגל. בפגישה ציין ראש העיר שהוא רואה באופן שוויוני את הקבוצות בעיר ואין לו העדפה או חיבה לקבוצה מסוימת והוא רואה בבניית אצטדיון חשיבות עליונה לרווחת התושבים וקבוצות הכדורגל הייצוגיות בעיר. 
 ראש העיר פרס בפני הנציגים את השתלשלות האצטדיון וציין בפניהם שבתאריך 17/1 עומד להתקיים דיון מכריע  בבית המשפט (יתכן שהפסיקה תהיה בסוף הדיון או ההחלטה תתקבל לאחר מספר ימים) בעתירה שהגישו תושבי מתחם ויסגל נגד בניית האצטדיון בסמוך לבתיהם.

האם ב - 17/1 בית המשפט כבר יכריע לגבי האצטדיון או יהיה דיון נוסף?



ראש העיר הוסיף ואמר שהוא מקווה וגם מעריך שבית המשפט ידחה את עתירת תושבי ויסגל ויהיה אפשר להתחיל לבנות את האצטדיון במלוא המרץ. אולם ראש העיר התייחס גם לאפשרות שבית המשפט יקבל את העתירה ואז העירייה תצטרך לבדוק חלופות נוספות כאשר בין החלופות שיבדקו יהיו בדיקת שטח חלופי בפאתי העיר אך זה יצטרך שינוי תב"ע וכאמור זה הליך מאוד ארוך. אופציה נוספת שתבדק (אך לא דנו בה) היא לשפץ את מגרש מכבי שעריים ולהפוך אותו לאצטדיון שמתאים לתקן של הליגה הלאומית והוא ישמש למשחקי הבית של שעריים ומרמורק.

מגרש מכבי שעריים ייבחן כאחת האופציות להפיכתו לאצטדיון עירוני בתקן לאומית



לגבי האופציה של להקטין את האצטדיון המתוכנן בויסגל ל – 1000 מקומות בלבד כסוג של פשרה, אמר ראש העיר שהוא דוחה זאת מכיוון שיש פעם אחת ולתמיד לבנות בעיר רחובות אצטדיון שיוכל לשרת קבוצות מרחובות שיעלו לליגה הלאומית. לגבי המצב הקיים ובלא קשר להחלטת בית המשפט מסר ראש העיר שהקבלנים העומדים לבנות במגרש מרמורק התחייבו למימון מגרש חלופי למשחקי מרמורק עד שנת 2017 והוא כראש עיר יש לו מחויבות לדאוג למגרשי אימונים ומשחקים ברחובות עבור מרמורק וייתר הקבוצות. בסיום הפגישה כל הצדדים הביעו סיפוק מהאווירה הטובה שהייתה בפגישה והאוהדים הבטיחו שבתאריך 17/1 הם יתייצבו בבית המשפט כדי להביע הזדהות ותמיכה בעירייה.



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • היה קיים אישור לבניית אצטדיון בוייסגל הרבה לפני שהקבלנים שיווקו דירות. אצטדיון עירוני יקום ברחובות כבר בשנת 2014.
    02.01.13 14:24 תגובה
  • חבורה של אנשים לא מעניין אותם כלום פרט לצלחת האישית והארורה שלהם. אני מניח שאף אחד מאותם מצדדים לא היו מוכנים להקים את המפלצת בטון הזו עם כל 2500 יושביה מול חלונם ביום שיש ושבת. כולל ראש העיר הנמהר הזה. אדיוטים ! היום זה אנחנו ומחר זה אתם. אבל מה אפשר לצפות מישראלים. רואים יומיים קדימה ולא יותר.
    02.01.13 15:01 תגובה
  • 02.01.13 16:04 תגובה