כ110 פסיכולוגים ועו"ס בקרו בעיר שדרות ולמדו מהי 'שגרת חירום' בעיר ואיך מתמודדים איתה התושבים
הסיור נערך לסיכום ההכשרות בנושא טיפול בשעת חירום שעוברים העובדים מהאגף לשירותים חברתיים

העובדים יצאו לסיור בדרום, לישובים בעלי ניסיון בהתמודדות במצבי חירום. הסיור התחיל בעיר שדרות בה התקיימו סיורים בעיר עצמה, ובתצפית מ'גבעת קובי' על עזה. המשתתפים למדו על החיים בעיר תחת "שגרת חירום", על ההתמודדויות השונות שעולות בעבודה בחירום ועל ההתפתחויות המשמעותיות שעברה העיר ב-15 השנים האחרונות. המשך הסיור נערך בנתיבות, במרכז ההפעלה החדש, שם התקיים פאנל בנושא "החיים והעבודה תחת איום מתמשך" ונערך דיון מסכם וחלוקת תעודות, בהשתתפות מ"מ ראש העיר בן ציון שרעבי, מנהל אגף חרום וביטחון, אליצור זרחי, סמנכ"ל משאבי אנוש, גלית אנגל ומנהלת מפע"מ רחובות, יאירה דונסקוי, מנהלת האגף לשירותים חברתיים, אירית שיפריס ומנהלת השפ"ח, ענבל יפה.
מנהלת האגף לשירותים חברתיים, אירית שיפריס:
"הסיור בא לסכם את ההכשרות שעברו העובדות במהלך 2017 - 2018. קיבלנו הסברים מרתקים ומרגשים על ההתנהלות באזור בזמן לחימה לאורך השנים מתחילת 2001 ועד היום, על המנהרות, גדר ההפרדה, ועל ההתמודדות לאורך השנים של התושבים לצד היערכות צה"ל וציוותי החירום. אני רוצה להודות בצלאל שרעבי, אשר תיאם, אירגן וליווה את העובדות לאורך ההכשרות".
מנהלת השפ"ח, ענבל יפה:
"לא ניתן להשוות בין מפגש האנשים והמקומות ללמידה דרך כלי תקשורת. החוויה של הסיור, השיח והמפגש עם האנשים, היו מרשימים ומלמדים מאוד, אין ספק כי הצוות המקצועיים השיגו ידע ומיומנויות והם ערוכים ומוכנים יותר למקרה חירום.
מנהל מחלקת חירום באגף חירום וביטחון, בצלאל שרעבי:
"חשוב לי להביע את הערכתי הרבה לשרית זיו ולקודמתה בתפקיד, אנווה רצון, וכמובן לעמותת הקואליציה לטראומה על ההשקעה הרבה בעיר רחובות שללא ספק מקדם את הרשות בהיערכות לחירום. בנוסף תודתי ליאירה דונסקוי, אשר ניהלה ומינפה את הצלחת ההשתלמויות לעובדות".

להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחמה איכפת לנו שדרות? מה הקשר לעיר רחובות?24.03.18 09:13 תגובה
-
אורחחייבים לבטל את המקצוע הזה עובדים סוציאלים. הם אוכלי חינם וסתם מבזבים כספי ציבור שלא לטובת הציבור.24.03.18 20:47 תגובה
-
אורחלמה אין תגובה של מלול?? מוזר24.03.18 23:30 תגובה
-
אורחפשוא למה כי זה פסיכולגים. הוא נוגע בדבר25.03.18 00:56 תגובה
-

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: