הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

דרמה בוועדת האיתור למנכ"ל רשת חוויות! צביקה מדהלה מונה למנכ"ל, רשת המתנ"סים במחאה על המינוי מאיימת להתנתק מהעירייה, יניב מרקוביץ מונה לנהל את המו"מ עם רשת המתנ"סים על הישארותם או עזיבתם

רחמים מלול ויניב מרקוביץ הראו את כוחם ויכולתם ולמרות שתפקיד מנכ"ל חוויות שמור לנציג רשת המתנ"סים הם כפו את המועמד המועדף עליהם. המינוי של צביקה מדהלה עדיין טעון אישור הדירקטוריון ובדיקה משפטית. רשת המתנ"סים שהתפקיד שמור לנציג שלה מאיימת בתגובה להתנתק מרשת חוויות ומעיריית רחובות. רחמים מלול לא נכנע לאיום ומינה את יניב מרקוביץ לנהל משא ומתן עם הנהלת המתנ"סים

אבי בר


היום חמישי 22/3 התקיימה ישיבה ראשונה של וועדת האיתור לתפקיד מנכ״ל רשת חוויות. בוועדה, בראשות ראש העיר רחמים מלול, חברים המשנה לראש העיר ויור רשת חוויות יניב מרקוביץ, מנכ״ל העיריה דורון מילברג, חברת המועצה דר׳ רוני באום, חבר המועצה אמיתי כהן , חברי דירקטוריון חוויות שי סאסי, הרצל טובלי, אורנה חן ויעל צוברי. נציג הסוכנות היהודית ויור וועדת כוח אדם של החברה- יוסי קריספל וכן מוטי עבו נציג החברה למתנסים.

הוועדה ראיינה ארוכות את המועמדים.

הוועדה החליטה להמליץ למנות את צביקה מדהלה כמנכל הרשת, וזאת בכפוף לבדיקה משפטית ולאישור דירקטוריון הרשת .

אולם בסיום הישיבה התברר כי מדובר בדרמה לא קטנה היכולה להשפיע באופן משמעותי על רשת חוויות.

על פי המסורת תפקיד המנכ"ל שמור למינוי נציג רשת המתנ"סים אך הפעם רחמים מלול ויניב מרקוביץ החליטו כי המינוי יהיה של נציג המקובל עליהם והמליצו על צביקה מדהלה. מלול ויניב הפעילו את כוחם וועדת האיתור בחרה בצביקה מדהלה כאמור למנכ"ל (בכפוף לאישור הדירקטוריון ואישור משפטי). אולם נציג הנהלת המתנ"סים לא השלים עם המהלך והודיע כי הם שוקלים לעזוב את השותפות עם עיריית רחובות ברשת חוויות.

רחמים מלול ויניב מרקוביץ לא נבהלו מהאיום ומלול העניק ליניב את המנדט לנהל משא ומתן עם הנהלת המתנ"סים גם במחיר של פירוק השותפות.

במידה והנהלת רשת המתנ"סים לא תחזור בה בניית רשת חוויות במתכונת החדשה ללא התקציבים של הנהלת המתנ"סים תוטל על יניב מרקוביץ.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה