הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עוד הפתעה לחג! חניכי קבוצות מנהיגות הנוער של רשת חוויות והפקחים, הפתיעו את תושבי רחובות בחלוקת ריחנים לרכב עם ברכת חג שמח מעיריית רחובות ורשת חוויות.

הריחנים חולקו לבעלי רכבים ולתושבים בכניסה לקניון

אבי בר


חניכי קבוצות מנהיגות הנוער של רשת חוויות, ביוזמת ראש העיר ועיריית רחובות באמצעות אגף תנועה, חניה, שילוט, פיקוח ושיטור עירוני ורשת חוויות באמצעות יו"ר הרשת הפתיעו את תושבי רחובות בחלוקת ריחנים לרכב עם ברכת חג שמח מעיריית רחובות ורשת חוויות.

גם פקחי אגף התנועה לקחו חלק במיזם הריחני ובמקום דוחות חניה חילקו ריחנים לנהגים.

כאמור, בני הנוער חילקו לבאי הקניון ולעוברי אורח ברחוב הרצל ריחנים שהעלו חיוך והוקרה לתושבי העיר. לקחו חלק במיזם המקסים: מ״מ מנכ״ל הרשת, צביקה מדהלה, מנהל תחום הנוער ברשת, גולן ביטון, מנהל מתנ״סים גבירול והולנדית, איתמר הרשקו, עובדים מהרשת וכמובן נוער חוויות.

יניב מרקוביץ', המשנה לראש העיר ויו"ר רשת חוויות:

"אני מודה לכל העוסקים במלאכה, רשת חוויות מברכת את התושבים ושמחה לחלק להם שי קטן ומרענן לחג. בהזדמנות זאת אני רוצה לאחל חג שמח לכל תושבי העיר, חג של התחדשות והמשך עשייה משותפת.״




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה