הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בקניון רחובות תוצג 13/1-20/1 תערוכת צילומים ייחודית של סטודנטים ממכללת אורט "קליקניון" ובו צילומי עוברי אורח תושבי רחובות

אבי בר
צילום עידן גרוס
צילום עידן גרוס
קניון רחובות ברחבה אשר מול המשביר, יציג בין התאריכים 13-20.1.2013 את תערוכת "קליקניון"- תערוכת צילום של סטודנטים ממגמת הנדסאי תקשורת חזותית ממכללת "אורט" רחובות, אשר תציג את הקניון מנקודות מבט אישיות וייחודיות.
 
התערוכה תחולק לשני נושאים עיקריים:
חלק אחד פורטרט מנותק- צילום עוברי אורח על רקע לבן בתאורת סטודיו, במטרה לשלוף את עוברי האורח מן ההמולה, הצבע והרעש, ולראות אותם נטו, כפי שהם בחרו להציג את עצמם כשיצאו מהבית.
 
חלק שני צילום אוירה ואדריכלות- הצגת עולם התוכן של חנויות הקניון, צילום חלונות הראווה כשיקוף למסרי החנות והרשת, צילום אדריכלי של אלמנטים עיצוביים במרחב הציבורי, צילומי חוץ ופנים, בדגש על עיצוב, גיאומטריה ופרספקטיבה.
 
קליקניון הינה התערוכה הראשונה המתקיימת בקניון בה מציגים סטודנטים לתקשורת חזותית המתמחים בעיצוב גרפי, אתרים ואפליקציות לסלולר.
התערוכה תוצג בין התאריכים 13-20.1.2013 ברחבה מול המשביר לצרכן.
 
סרטון פרומו על התערוכה
 



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה