הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

כ – 6000 תושבים נהנו ממופע המחווה לבועז שרעבי בערב השני של פסטיבל "רוקדים אביב" ברחובות

רחמים מלול: אנו מזמינים את כל התושבים לחגיגת המימונה שתיערך ביום ראשון הקרוב בערב.

אבי בר



הוא התחיל את דרכו עם "פמלה" אי שם בסוף שנות השבעים, והפך מאז לאגדה ישראלית. על הבמה הערב (יום ג') בגן המייסדים ברחובות ניתן לו הכבוד הראוי לו אחרי עשרות שנות יצירה, וניכר היה שבעז שרעבי התרגש מהמחווה הגדולה במסגרת "רוקדים אביב ברחובות", שבמסגרתו רקדה להקת ״הדרי רחובות״ לצלילי הקלאסיקות שלו כשהוא יושב בשורה הראשונה לצד ראש העיר, רחמים מלול. על הבמה שורת זמרים שרה את שיריו, ובהם רון שובל וסגיב כהן.

בזה אחר זה עלו זמרים ששרו מלהיטיו של שרעבי, שהיה נרגש מאוד מהמחווה והופיע על הבמה. שמעון פרנס הנחה ורון שובל, סגיב כהן, טל סונדק וזמרים נוספים הופיעו על הבמה באירוע שהפיקה החברה העירונית

כ6000 צופים הגיעו לאירוע המרגש בגן המייסדים שנערך במעמד ראש העיר רחמים מלול, מנכ״ל העירייה דורון מילברג, מנכ"לית החברה העירונית יוספה חליבה, מחזיק תיק התרבות עודד עמרם, המשנה לראש העיר, יניב מרקוביץ וחברי המועצה דר׳ רוני באום, גיורא בן ארי, אביב איטח, אבי קינד, סמנכל משאבי אנוש גלית אנגל, יו״ר וועד העובדים רמי מדהלה, מנהל היכל התרבות שוקי קרומר ובכירים נוספים.

שרעבי הנרגש הודה על המחווה:

"אני זוכר את העיר מימים אחרים כשהייתי מגיע לבקר בה. תודה על מופע ההצדעה ועל כך שעיריית רחובות נרתמה לכך ומצאה לנכון לבצע את המחווה סמוך ליום הולדתי השבעים. אני מאחל חג שמח לכולם".


גם ביום השני של הפסטיבל, המתקיים זו השנה השישית, שטפו את רחובות אלפי רוקדים בשלושה מוקדים שונים: גן המייסדים, מרכזי הספורט תקוותנו, אוסי וזוהר. בכל המוקדים נהנה הקהל מהרקדות ריקודים סלוניים, ריקודי עם מכל הזמנים, סלסה, זומבה, ריקודי הורים וילדים ועוד, לצד מופעים על הבמה המרכזית אל תוך הלילה.

שרעבי שנחשב לאחד הבולטים במוזיקה הישראלית והים תיכונית והנפיק להיטים על זמניים. בסוף חודש מאי הוא יחגוג יום הולדת 70, והסיבות הללו הובילו להצדעה המיוחדת לזמר הענק באירוע שהפיק שלמה טולדו מנהל מחלקת האירועים בחברה העירונית בשיתוף שלמה ממן המנהל האמנותי וליאת כץ פרחאן המפיקה האומנותית.

אתמול חגגו הרוקדים עם המופע "בוסתן ישראלי" שהפיקה החברה העירונית על תחנות חייו של הנשיא החמישי יצחק נבון.

מדי שנה החברה העירונית בוחרת יוצר בולט שיעמוד במרכז אחד מערבי פסטיבל ״רוקדים אביב״, אשר מלווה את הערב ומשתתף בו.

ראש העיר רחמים מלול סיכם בסיפוק את שני ימי הפסטיבל:

" פסטיבל ״רוקדים אביב״ השנה הגיע לשיא עם אלפי אנשים שמילאו את גן המייסדים ןעוד אלפי רוקדים במוקדים השונים. האירוע הפך לאבן שואבת ברמה ארצית למשתתפים מחוץ לרחובות. אנו מזמינים את כל התושבים לחגיגת המימונה שתיערך ביום ראשון הקרוב בערב. אנו צופים הצלחה דומה לחגיגות יום העצמאות ה-70 למדינת ישראל שנערוך ברחובות, שבהן השקענו הרבה תכנון ומחשבה ".




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה