כבר לפני ארבע שנים מערכת היחסים בין השניים, להם שלושה ילדים, עלתה על שרטון, ואלו התגרשו. מכתב האישום שהוגש נגד הגבר עולה כי אירוע התקיפה התרחש במכון רפואי ברחובות הפועל באמצעות אחת מקופות החולים, בו לגרושה יש תפקיד בכיר.
על פי כתב האישום שהוגש לבית המשפט בעיר, ערב קודם לתקיפה התכתבו השניים בעניין הסדרי הראיה של הילדים. "שיהיה לך ברור דבר אחד, כשאני אוכל- אני אסגור איתך חשבון", כתב לה במסרון ששלח לה.
בבוקר למחרת הגיע הנאשם למכון הרפואי ופנה למזכירה, תוך שהוא שואל אותה היכן יושבת גרושתו. עם הגיעו לחדרה, מיהרה האישה ללחוץ על לחצץ המצוקה שבחדרה, אולם הנאשם תפס אותה בשיערה, משך אותה לכיוון דלת החדר, תוך שהיא צורחת מכאבים.
הנאשם המשיך בגרירת גרושתו, תוך שהוא מטיח בה אגרופים. במקום שהו אותה עת מספר מטופלים, אשר מיהרו להשתלט על האיש, ולמנוע ממנו לתפוס בחוזקה בראשה של האישה. כתוצאה מהמכות, נחבלה האישה בכל חלקי גופה ונותרו בה סימנים אדומים.
אל המכון הרפואי הוזעקה ניידת משטרה, אשר מיהרה לעכב את האיש ולחקור אותו, והיום הוא עומד לדין בעבירות של איומים ותקיפה הגורמת חבלה של ממש.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה