הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

צפו בתמונות ובסרטון ממבט על ב -4500 ילדי הגנים והורים אשר חגגו היום את יום העצמאות באירוע שירה ענק ומרגש בספורטק

האירוע מסיים פעילות חינוכית מיוחדת שנערכה בשבועות האחרונים: בשותפות ייחודית בין עיריית רחובות, משרד החינוך ויד חיים וייצמן במכון ווייצמן: כל ילדי גני החובה בעיר בקרו בבית חיים ווייצמן במכון וייצמן.

אבי בר



סרטון ממבט על





לקראת יום העצמאות נערך היום, יום שישי, החל מהשעה 9:00 אירוע המוני של שירה בציבור בספורטק בהשתתפות כל ילדי הגנים בשיתוף ההורים ובמעמד ראש העיר, רחמים מלול, וסגן ראש העיר ומחזיק תיק החינוך ,זוהר בלום שברכו את הילדים וההורים לרגל החג


השנה , לכבוד שנת ה70 למדינת ישראל רקחו באגף החינוך בעיריית רחובות, מחלקת הגיל הרך, פרויקט מיוחד לרגל החגיגות: כל ילדי 110 גני החובה בעיר השתתפו בפעילות מיוחדת אשר נבנתה בשיתוף פעולה בין המחלקה לגיל הרך בעירייה, משרד החינוך ויד חיים ווייצמן במכון וייצמן.

במסגרת הפעילות נערך בימים אלה סבב של ביקורים של כל גני החובה השונים מרחבי העיר בבית הנשיא הראשון למדינת ישראל – חיים ויצמן.

במסגרת הביקור נחשפו כ- 3000 הילדים לדמותו של הנשיא הראשון, המדען בעל השם העולמי והמנהיג הציוני הדגול בפעילות חווייתית ומעשירה אשר מותאמת לגילם ומספרת את סיפורו. בביקור במקום הילדים עוברים דרך תחנות שונות בהיסטוריה של מדינת ישראל, בסיפור תקומתה ובמסלול חייו של נשיאה הראשון של המדינה.


סיכומה של הפעילות התרחש היום באירוע שיא מרגש, אשר יערך ביום שישי הקרוב, 13/04 במתחם הספורט העירוני, בהשתתפות ראש העיר מר רחמים מלול וסגן ראש העיר ומחזיק תיק החינוך מר זהר בלום. האירוע נועד לחגיגת יום העצמאות של כל ילדי הגנים בצוותא ובשיתוף ההורים, במסגרת החגיגות הילדים ירקדו וישירו עם אורי זר, שהנחה את האירוע.

ראש העיר, רחמים מלול בירך את הילדים וההורים וציין כי

״אנו נמצאים כעת בין יום השואה ליום הזכרון, אשר מציינים שניהם את זכרם של אלה שבזכותם יש לנו מדינה. מאז הקמתה הפכה ישראל להיות מדינה מובילה באיזור ובעולם בכלל״

סגן ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, זוהר בלום פנה לילדים ואמר להם:

״אתם דור העתיד ואני מעניקים לכם מדינה בעלת הישגים שמשמשת דוגמא בעולם״





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה