שחמט! בית ספר בן גוריון זכה באליפות השחמטק הארצית לכיתות א-ו כשהגיע לניקוד הגבוה ביותר
בתחרות השתתפו בתי ספר מרחבי הארץ שפתרו תרגילי שחמט ברמות קושי שונות
לאחרונה נערכה תחרות השחמטק הארצית לכיתות א-ו בהם השתתפו תלמידים מבתי ספר ברחבי הארץ. בתחרות התמודדו התלמידים ברמות קושי שונות באמצעות אפליקציית שחמטק , שבה צברו נקודות תוך כדי פתירת תרגילי שמחט מאתגרים.
בית הספר בן גוריון הביא גאווה לבית הספר ולעיר רחובות, כשזכו במקום הראשון בתחרות עם הניקוד הגבוה ביותר. התלמידים פתרו את התרגילים במכשירים שונים במחשב, בטאבלט בסמארטפון ומכל מקום: מהבית ומבית הספר ובכך הכניסו למעגל הלמידה המשמעותית גם את בני המשפחה.
התחרות עוזרת בפיתוח מיומנות ניהוליות, חברתיות, חשיבה יצירתית, מתמטית, לוגית ופיתוח הזיכרון.
מנהלת בית הספר בן גוריון, אורנה בן דוד:
"כמנהלת אני גאה בעשייה החינוכית שלנו ובשאיפתנו המתמדת למצוינות שבאה לידי ביטוי בהשקעה העקבית והמשמעותית של תלמידנו שהניבה תוצאות של גאווה גדולה לבית ספרנו ולעיר רחובות".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות:
אין עדיין תגובות
אפשר להתחיל את הדיון עם תגובה ראשונה.