הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

משלחת נגנים מרחובות השתתפה במופע המרכזי של הפסטיבל המוזיקלי המתקיים בעיר התאומה של רחובות- גרנובל שבצרפת

הפסטיבל מתקיים פעם בשנתיים כאשר מגיעים אליו נגנים מרחבי העולם המגיעים מהערים התאומות של העיר גרובל. זו הפעם השישית בה משתתפת המשלחת מרחובות בפסטיבל.

חנה קקיאשוילי

מדי שנתיים מתקיים בגרנובל שבצרפת פסטיבל ערים תאומות, המורכב ברובו משיתוף פעולה מוזיקלי בין כלל המשלחות המגיעות מהארצות השונות: אוסטריה, גרמניה, ארמניה, ליטא, מרוקו, אנגליה, יפן, סין, צרפת וישראל. בפסטיבל השתתפה משלחת נגנים תושבי רחובות (שהיא העיר התאומה של גרובל בצרפת). המשלחת השתתפה בפסטיבל זו הפעם השישית,ולקחו חלק בעיבודים וביצירה של המופע המרכזי של הפסטיבל ובהכנות שלו. הנגנים הופעיו יחד עם המשלחות במופע המרכזי שמתקיים בניצוחו של המפיק המוזיקלי, פייר פוז'ר.


במסגרת הביקור ראש העיר של גרנובל, אריק פיולה, ביקר בסטודיו בו התאמנו המשלחות ונתן את ברכתו, והמשלחת הישראלית ביקרה אותו במעונו, כפי שנוהגת בביקוריה מידי שנתיים.

דניאל רוסוסקי, מלחין ומעבד, ראש המשלחת הרחובותית:

"זה פסטיבל מבורך שאין כמוהו, וכל פעם שאנו יכולים להשתתף בו, זו זכות גדולה וחלום שמתגשם. אנחנו מייצגים את רחובות ואת מדינת ישראל באופן לא רגיל – מהצד המוזיקלי. זה פרויקט אשר יוצר חברויות חדשות, מהדק קשרים ישנים ומזכיר לכולנו שמוסיקה הינה שפה אחת -אוניברסאלית"


דודי אשכנזי, מנהל אגף קשרי חוץ בעיריית רחובות:

"עיריית רחובות מחזקת ומעמיקה את הקשר עם ערים תאומות בארצות אחרות ואת השותפויות השונות. התושבים הרחובותיים אשר מייצגים אותנו במשלחות השונות עושים זאת בכבוד ובגאווה גדולה ומעלים את קרנה של העיר, ושל ישראל בכלל"




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה