הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הספד - עזי חייט ז"ל מוותיקי רחובות הלך לעולמו

ההלוויה היום ראשון בשעה 18:00 בבית העלמין רחובות רחוב גורודסקי

עדי אברמסון

עזי איש שהעברת סיפור המורשת של רחובות לדור הצעיר היתה חלק מהווית חייו. יום , יום אסף תעודות , חפצים למען המחשת סיפור המורשת לתלמידים, למורים . שהרי איך ימחיש בסיפוריו לדור הצעיר את שהיה . רצה שיחושו שירגישו. תמיד התגאה בחולצה ששמר מקבוצת הכדוריד של מכבי רחובות , חולצה אדומה [מי היה מאמין ] והדגיש שהקבוצה נקראה "השדים האדומים ".

עזי הצטרף לפעילות עמותת ש.מ.ר והתנדב יום יום לעשייה בארכיון רחובות , לפעילות בתכנית " אמץ אתר " . עזי , צעיר נצחי , ידע לגעת בתלמידים ובמורים. בחן ובצנעה סיפר , מדם ליבו, על התגייסותו בגיל 16 , כיצד זייף את גילו , על רוח ההתנדבות , על פציעתו הקשה . עזי סיפר את סיפורה של גבעתי בכלל ובפרט על קרבות גדוד 52 אליו השתייך יחד עם עוד הרבה בני רחובות חבריו.

עזי הגיע לבתי הספר , הצטרף להשתלמות המורים בתכנית "אמץ אתר", ניסה להעביר את רוח התקופה למורים שיכנסו בעתיד לכיתות וימשכו את סיפורו, סיפוריו. רצה להספיק עוד ועוד להקנות את מורשתה של רחובות . בימי השיא , ימי "ששי -עירוני" ישב בגן הראשון [היום הארכיון] וסיפר את סיפורי בית הספר היסודי , הילדות והנערות ברחובות , השפה שהיתה , משחקי ילדים , תחרויות הספורט , הזכיר את המורים שהיו ," עולם הולך ונעלם " ועזי רצה להנציח את שהיה , שנדע לספר את הסיפור ולהמשיכו הלאה בבנייה ובשגשוג .

עזי יחסר לנו לא רק בשל סיפור המורשת , עזי יחסר לנו כאדם. יחסר האיש הצנוע , אוהב האדם, נעים ההליכות.

מבטיחים להמשיך את שירת חייך ולהורישה לבאים אחרינו




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה