הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חנניה וינברגר מסביר כי הפסילה של התמודדותו נבעה מטעות טכנית שנוצרה בגלל אשפוזו בבית חולים וגם הערב הוא מאושפז בבית חולים ומקווה שוועדת הבחירות תאשר את רשימתו

להלן הודעתו של חנניה וינברגר כפי שפורסמה הערב מוצאי שבת בדף הפייסבוק שלו

אבי בר


שבוע טוב ומועדים לשמחה לכל ידידיי.

כידוע, אושפזתי בערב יום הכיפורים לאחר שחשתי חולשה, במהלך הבדיקות שעברתי הוחלט כי עליי להכנס לניתוח.

למחרת כיפור נותחתי בהצלחה ברוך ה' ואושפזתי לעוד 4 ימים נוספים להשגחה ובדיקות. רק ביום שלישי בצהריים במהלך חול המועד סוכות, שוחררתי לביתי. במהלך היום וחצי שנותרו עד להגשת הרשימות, נאלצתי לעבוד יום וליל, להיפגש עם כ-20 מועמדים ולקבל החלטה . מטבע הדברים כל הנטל היה על כתפיי. שעה לפני סגירת תהליך הגשת הרשימות התייצבתי בפני ועדת הבחירות והגשתי את כל הטפסים הדרושים.

מתברר, כי העייפות אחרי הניתוח הכריעה אותי ומנהלת ועדת הבחירות טענה כי מצאה בעייה טכנית שיכולה לפסול את הרשימה.

נכון להערב מוצאי שבת, טרם קיבלתי הודעה רשמית של ועדת הבחירות.

לכשאקבל אני מבטיח כי אעשה הכל לאישור הרשימה.

אני מאמין ומקווה כי גם בוועדת הבחירות המרכזית ימצאו כי הנסיבות הרפואיות הן אשר גרמו ככל הנראה לטעות הטכנית ויפעלו על פי מידת הצדק ולפנים משורת הדין.

כעת אני מאושפז שוב לבדיקות בבית החולים קפלן ומקווה שמחר אחזור לפעילות מלאה. תודתי והוקרתי לאלפי המגיבים בפייסבוק וברשתות החברתיות שכולם דיברו בזכותי ולא היה אפילו אחד שדיבר כנגדי . מכם ולמענכם אני שואב כח ותעצומות נפש להמשיך בפעילותי הברוכה. לרשותכם ולשרותכם. מועדים לשמחה .

חנניה וינברגר




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה