הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

סגן יו"ר ההסתדרות הארצי רועי שרעבי בנו של טוני שרעבי ז"ל אגדת הכדורגל של רחובות רוצה "לסגור מעגל" ולאחר הבחירות לקחת לידיו את תיק הספורט ולהחזיר את רחובות למקום מרכזי במפת הספורט של ישראל

רועי שרעבי עשה דרך ארוכה ומרשימה. לאחר ילדות מלאת מהמורות. אביו נפטר בגיל צעיר (49) ורועי פילס את דרכו בקושי אבל בנחישות מרשימה. הוא בעל תואר ראשון במשפטים ותואר שני במנהל עסקים. רועי מיוזמי רשימת "לב", העבודה וצעירי הליכוד "רבים הרימו גבה על האיחוד הזה, התומכים השרופים בשני המחנות התנגדו בנחרצות. ידעתי שזה יצליח אנחנו בהסתדרות יושבים בקואליציה הליכוד עם חד"ש ומרצ עם ש"ס"

אבי בר


רועי שרעבי, סגן יו"ר ההסתדרות החדשה, מועמד מספר 3 ברשימת "לב, בדרך לסגירת מעגל אישי. הבן של טוני שרעבי רוצה להחזיק את תיק הספורט בעירייה.

טוני שרעבי היה כוכב כדורגל נערץ ברחובות בשנות השישים והשבעים. היה שחקן הפועל מרמורק, אשר חוּזר על ידי הטובות שבקבוצות. אלא שבתקופה ההיא, ממש לא היה קל לעבור מקבוצה לקבוצה, שלא לומר ממרכז ספורט אחד לאחר (לדוגמה מקבוצת הפועל לאחת מקבוצות מכבי). מספר שנים לאחר מכן כבר השתנו התנאים. אבל טוני נשאר ברחובות. הקריירה שלו נקטעה בעודה באיבה.

רועי שרעבי עשה דרך ארוכה ומרשימה. לאחר ילדות מלאת מהמורות. אביו נפטר בגיל צעיר (49) ורועי פילס את דרכו בקושי אבל בנחישות מרשימה. היום הוא כאמור, סגן יו"ר ההסתדרות החדשה, בעל תואר ראשון במשפטים, תואר שני במנהל עסקים. אחד הפעילים המרכזיים בליכוד.

רועי היה מיוזמי רשימת "לב", העבודה וצעירי הליכוד. רבים הרימו גבה על האיחוד הזה, התומכים השרופים בשני המחנות התנגדו בנחרצות. היום רשימת "לב" היא אחת מהמובילות. החיבור הזה הצליח מעל המשוער. מפגש מרתק של שתי תרבויות פוליטיות שונות בתכלית. ומעבר לזה, נוצרו חברויות חדשות ואנשים למדו להכיר ולכבד את מה שהצד השני מייצג. "ידעתי שזה יצליח", אומר רועי, "אנחנו בהסתדרות יושבים בקואליציה הליכוד עם חד"ש ומרצ עם ש"ס. זה מקור הכוח שלנו".

למרות עיסוקיו הרבים במישור הארצי, רועי מתכוון להתגייס כולו למען הספורט ברחובות. "כואב לי הלב לראות את הספורט ברחובות, שלא מצליח להתרומם. אני משוכנע שביכולתי להחזיר את רחובות למקום מרכזי במפת הספורט של ישראל. אקדיש לכך את כל המאמצים במועצת העיר הבאה. אגייס משאבים מבחוץ ואוביל את השינוי ובכך אסגור מעגל. חוב שלי לאבא, שכל כך אהב את הספורט בעיר", מסכם רועי.


הערה

הריאיון במסגרת פרויקט הצגת המתמודדים/ות למועצת העיר כל הראיונות הם מטעם הרשימות ובמהלך יום שני יופיעו מרב המתמודדים






להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • רמי יעזור לך !!! אחוות תימנים רק הבעיה שגולן מהמתנס זומם על זה ..... או גיא צור שגם רוצה למנות את אביבית לשרת הביגוד בעירייה !!! עירייה של כלום אתם כולכם קומבינות !!! רודפי כבוד אגו וגאווה !!!!!
    29.10.18 19:12 תגובה
    • כמה נכון כמה עצוב !! תראה את משה מסכן כבר לא יישן בבית רק תולה שלטים כל היום הבחור מכור לשופוני !!! ההפתעה תבוא מרמי הוא עוקץ אותם בשקט !!! יום רביעי תראו תוצאות תופתעו שרמי חובר למתן ביחד עם חברו השרעבי
      29.10.18 19:15 תגובה
    • מה יש לכם ממשה כהן? אחלה בנאדם
      29.10.18 19:49 תגובה
    • לא היה לו מועדון ליד הרכבת? וגם אולי פיצוציה מול המשטרה .
      29.10.18 19:50 תגובה
  • תת רמה של אנשים שרצים להיות חברי מועצת העיר. לא תורמים כלום לציבור הכל בשביל קומבינות וצבירת עוד ועוד כוח על חשבונינו
    29.10.18 19:32 תגובה
    • אנשים שתורמים מזמנם ופועלים בהתנדבות ללא תמורה. עלינו להוקיר להם תודה על כל מעשיהם. רועי איש נהדר ועושה עבודת קודש בהסתדרות ואני בטוח שבמועצת העיר יפעל ויקדם המון
      29.10.18 21:31 תגובה
  • חלאס עם התגובות . רועי אחלה בן אדם . הימים הללו מאחוריו . שתהיה לו דרך צלחה
    29.10.18 19:51 תגובה