הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רחובות תומכת בתושבי הדרום! אלפי תלמידי התיכונים בעיר הצטרפו ליוזמת "דרום שחור" והגיעו לבושים בחולצות שחורות לאות הזדהות עם תושבי הדרום. מצ"ב סרטון

מועצת התלמידים והנוער הארצית קראה בימים האחרונים לתלמידי ישראל להגיע היום(שלישי 6.11) לבתי הספר לבושים בחולצות שחורות ולומר לאות הזדהות "כולנו עם הדרום" . רחמים מלול, ראש העיר: ״אני גאה בתלמידות ובתלמידים ברחובות שלא הססו ואמרו היום את דברם בצורה ברורה: ליבנו עם הדרום. בשמי ובשם תושבי רחובות- אנו מחבקים ומחזקים את תושבי עוטף עזה ומייחלים לשובם לשגרה יומיומית שקטה ״.

חנה קקיאשוילי
תלמידות אולפנת צביה רחובות
תלמידות אולפנת צביה רחובות


אלפי תלמידים תיכון ברחובות, כולל הצוותים החינוכיים, הגיעו היום ללימודים כשהם לבושים בשחור כאות הזדהות עם תושבי עוטף עזה.
היוזמה הגיעה דרך הקריאה של מועצת התלמידים הארצית עם יוזמת ״דרום שחור״ שקראה לכל בני הנוער בארץ להגיע היום שלישי 6.11 בחולצות שחורות ושלטים "כולנו עם הדרום" על מנת להזדהות עם מצבם של תושבי הדרום. היוזמה תפסה תאוצה ברשויות מקומיות רבות בישראל, וברחובות הייתה היענות כמעט מלאה של בתי הספר התיכוניים.


סרטון - אולפנת צביה




אורט רחובות


קריית החינוך רון ארד



קריית החינוך דה שליט



נעמת רחובות








קרית חינוך מדעים



בית ספר אמי"ת



רחמים מלול, ראש העיר:
״אני גאה בתלמידות ובתלמידים ברחובות שלא הססו ואמרו היום את דברם בצורה ברורה: ליבנו עם הדרום. בשמי ובשם תושבי רחובות- אנו מחבקים ומחזקים את תושבי עוטף עזה ומייחלים לשובם לשגרה יומיומית שקטה ״.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה