ההבדל המשמעותי בין תביעה בבית משפט לבין בורר שבבית משפט כל צד יכול להגיש ערעור לערכאה גבוהה יותר אם הפסק דין לא מקובל עליו, ואילו על פסיקה של בורר כמעט שאי אפשר להגיש ערעור (אפשר לבקש פסילה אישית של הבורר אך לא פסילה של הפסיקה)
עורך הדין של עדי בויטר עו"ד צ'רלי בוזגלו

עורך דינו של עדי בויטר צ'רלי בוזגלו בקש להוסיף שלעדי בויטר אין בעייה להיבדק עוד "5 פעמים" אך לא ייתכן שצד אחד יבטל את ההסכם באופן חד צדדי ויבקש לקיים את ההסכם הקשור לפוליגרף בלבד. ועורך הדין צ'רלי בוזגלו מוסיף ושואל ו"אם עדי בוייטר יילך לפוליגרף המקובל גם על מרמורק והוא ייצא דובר אמת אז הם ישלמו לו את המיליון ₪ פיצוי על עוגמת הנפש והלשון הרע, לכן כל הדרישות הן שטויות, עדי כבר עשה בדיקת פוליגרף מקצועית ויצא דובר אמת"
ואם הבורר יחייב את עדי בויטר לבצע בדיקת פוליגרף?
- עו"ד צ'רלי בוזגלו " אם הבורר יחליט שיש צורך בפוליגרף יהיה הסכם מותנה על גובה הפיצוי במידה ועדי בויטר יוצא דובר אמת".
לחצו על הלינק וכתב התביעה המלא ייפתח
http://be106.net/tvia.pdf
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה