בשבוע הבא פותחת הקתדרה העממית ברחובות את מועדון הספרות עם מנחה הטלוויזיה ושדרן הרדיו קובי מידן. במסגרת המועדון יתקיימו 4 מפגשים יעסקו בדמויות מוכרות בעולם התרבות: בוב דילן, חנוך לוין ול"נ טולסטוי.
המפגש הראשון יעסוק בזמר בוב דילן- קאובוי יהודי או קולו של דור שלם? הוא נולד בשם רוברט אלן צימרמן בעיר קטנה במערב התיכון והפך ליוצר האמריקאי הגדול של המאה העשרים. הוא זכה בפרס נובל - ולא טרח להגיע לקבלו.
במפגש שיעסוק בשירים הגדולים של דילן - שירי המחאה שהצעידו המונים ושירי האהבה ששברו לבבות. חשיפה של שלל הדמויות שהוא עטה על עצמו במשך השנים כדי להסתתר, כדי שלא "יתפסו" אותו.
המפגשים הבאים יתקיימו ב:
2.1.19 – חנוך לוין וההומור היהודי
27.2.19 חנוך לוין וההומור היהודי מפגש המשך
27.3.19 ל"נ טולסטוי
אירוע הפתיחה יתקיים ביום רביעי 21.11.18 בשעה 19:00 בבית יד לבנים
עלות: 65 ₪ למפגש בודד 220 ₪ ל- 4 מפגשים
לפרטים ורכישת כרטיסים: 08-9390390
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה