הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בני הנוער "גילו מחדש" את חוויות אושיות המציע להם סדנאות איפור, אפייה, סדנת מנהיגות, סדנת מוסיקה ועוד.

גולן ביטון מנהל תחום הנוער בחוויות: " מתנ"ס חוויות אושיות חרט על דגלו השנה את המטרה "להחזיר את הנוער אל המתנ"ס" כחלק ממדיניות שמובילים ראש העיר רחמים מלול ויו"ר חוויות יניב מרקוביץ לתת מענה לבני הנוער בכל העיר שמח שהמדיניות מיושמת בשטח בהצלחה רבה ״

חנה קקיאשוילי


מתנ"ס חוויות אושיות חרט על דגלו השנה "להחזיר את הנוער אל המתנ"ס, ובימים אלו כך קורה והנוער מצביע ברגליים ומגיע אל שלל הפעילויות שמציע המתנ"ס. כחלק מהפעילות לקידום הנושא בחודש האחרון גוייסו לחוויות אושיות בהנהלת אתי מקדסי שני אנשי צוות ,איציק שיירין ושיר סלומון שפועלים יחד על מנת להשיב את הנוער לפעילות שגרתית במתנ"ס .

כיום מעל 40 בני נוער לוקחים חלק בפעילות שוטפת במהלך השבוע שכוללת: קבוצת בנות מגיעה למתנ"ס על בסיס קבוע שלוש פעמים בשבוע , ויחד עם שיר המדריכה נפגשות להכנת שעורי בית . בשבועיים האחרונים נהנו הבנות מסדנאות איפור ותסרוקות ,וכן מסדנת שף בה הכינו ואפו פיצות .


קבוצות נוספות פועלות בימים א'-ד' בין השעות 16:00-21:00 עם איציק שיירין , גם הם מגיעות על בסיס קבוע , ומסתייעים בסטודנטים להכנת שעורי בית ולמידה .

בחשיבה מקצועית ומשותפת עם בני הנוער הושם דגש על פיתוח מנהיגות ושייכות לשכונה . התכנים שגובשו כוללים שילוב של פעילויות מובנות כמו סדנת מנהיגות , לצד פעיליות חוויתיות , סדנת מוסיקה ,המאפשרות השתתפות של כולם .


גולן ביטון מנהל תחום הנוער בחוויות:

" מתנ"ס חוויות אושיות חרט על דגלו השנה את המטרה "להחזיר את הנוער אל המתנ"ס" כחלק ממדיניות שמובילים ראש העיר רחמים מלול ויו"ר חוויות יניב מרקוביץ לתת מענה לבני הנוער בכל העיר שמח שהמדיניות מיושמת בשטח בהצלחה רבה ״


אתי מקדסי מנהלת חוויות אושיות :

"עם כניסתי לתפקיד הצבתי לי למטרה ויעד להפוך את חוויות אושיות למרכז קהילתי שוקק חיים שמעניק שירות לכלל הגילאים ובפרט לבני הנוער.״




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת וואטסאפ ששולחת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה