הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מתן דיל "הצעתי לפני חצי שנה ואף נפגשתי עם החברה המייצרת להתקין בהרצל ובפארק המדע מתקני חנייה על קומות (מצורף סרטון הדגמה) המאפשר חנייה ל – 14 כלי רכב על שטח 2 חניות. אבי קינד "זה רעיון שלנו ובעוד מספר חודשים המתקנים יוצבו"

אבי בר

סרטון מתקן החנייה

בעקבות פוסט וסרטון שהעלה מתן דיל פרצה מלחמת קרדיטים בין יו"ר האופוזיציה מתן דיל לבין חבר המועצה אבי קינד מחזיק תיק התחבורה.

בפוסט שהעלה מתן דיל הוא כתב על הצעתו מלפני הבחירות לראש העיר רחמים מלול ולראש אגף הפיקוח ליאור שוקרי לאשר להקים בפארק המדע ובצפון הרצל ללא עלות לעירייה אלא על חשבון החברה המייצרת מתקני חנייה על קומות המאפשרת על שטח של 2 חניות קרקע להציב מתקן חשמלי לחניית 14 כלי רכב. לטענת מתן דיל ראש העיר בקש ממנו להמתין עם היוזמה עד לאחר הבחירות.

בעקבות הפוסט של מתן דיל הגיב חבר המועצה אבי קינד בזעם וטען כי "גנבו לו את הרעיון" והנושא הופיע במצע המפלגה בבחירות וכעת עם מינויו לתפקיד הוא פועל ליישם את הרעיון ובעוד מספר חודשים המתקנים יותקנו.

מתן דיל

בצפון הרצל ובפארק המדע יש מצוקת חנייה קשה מאוד.

לפני כחצי שנה העליתי הצעה בפני ליאור שוקרי מנהל אגף התנועה להתקנת מתקני חנייה מתקדמים שיאפשרו לנו לצמצם את הקושי במציאת מקום חנייה.

כמו כן קידמתי פגישה עם אחת מהחברות המובילות בתחום בעולם והנושא אף הובא בפני ראש העיר שסיכם שנבחן זאת לאחר הבחירות.
.

חשוב להבין כי לרשות זה לא יעלה דבר, ההפך הוא הנכון. באמצעות המתקן ניתן לייצר גם שטחי פרסום וכך אף אולי להוזיל את מחיר החנייה.

במקביל חברי רונן אהרוני העלה הצעה לסדר למועצת העיר הקרובה ובה אנו מבקשים לתת הנחה במחיר החנייה לתושבי העיר רחובות.

אנו מקווים ומצפים שעירית רחובות והעומד בראשה יקדמו את הצעותינו השונות לטובת רווחת התושבים

אבי קינד

הרעיון של פתרונות חניה חכמים באזור תחנת הרכבת הופיע במצע של הרשימה שלנו ״החינוך בראש- יש עתיד״ עוד לפני הבחירות האחרונות.

בשבועות האחרונים אני פועל בצוותא עם ראש העיר ומנהל האגף ליישמו בשטח. בחודשים הקרובים יגיעו מתקני חניה חכמים למגרש החניה הסמוך לרכבת שיקלו על מצוקת החניה באזור. צר לי שאנשי האופוזיציה מנסים לגזור קרדיט על העשייה של אחרים.

מעבר לכך, סיעת רחובותי החזיקה בתיק התחבורה ב 5 שנים האחרונות. איפה הם היו עד היום? כרגיל אחרים מדברים ואנחנו מבצעים.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • אבי קינד אתה איש קטן .עוד הרבה לפני שכתבת במצע של מפלגת אין עתיד. מתן דיל כבר נפגש עם החברה הנל. אז למה כזה קשקשן
    04.02.19 12:53 תגובה
    • כי הוא קשקשן ידוע. מה שאכפת לו זה דא לפה
      04.02.19 12:54 תגובה
    • הקשקשן היחיד זה מתן דיל הבכיין... כמו בבחירות הוא יודע לדבר באויר ולהבטיח הבטחות שווא ! איפה היה 5 שנים שהיה צריך לדאוג לנו בנושא החניות ?! בושה
      04.02.19 13:06 תגובה
    • אבי קינד.אתמול אמרת חודשיים( כלומר זה בהזמנה כבר וטכנית יגיע). היום זה כבר נהפך לכמה חודשים!! כי ראש העיר בגלל שמתן ביקש. ילך לבצע. תן תאריך יעד!!!!!!!!!
      04.02.19 13:22 תגובה
  • קינד מה קרה? גילו לכולם שאתה הולך לבצע את מה שמתן דיל כבר העלה? לא נורא . פחות דבר אחד להתגאות בו
    04.02.19 12:55 תגובה
    • מתן לא יכול לגזור קרדיט על כל פלוץ שהוציא מהפה !!! לא ככה מיישמים ופועלים למען תושבי רחובות. לצערי לא מופתע ממנו בכלל
      04.02.19 13:07 תגובה
    • בזכות מתן דיל זה יקרה. כי ראש העיר ירצה להראות לאשתו שהוא דופק את מתן דיל. כדי שלא תנעל עליו את הדלת
      04.02.19 13:26 תגובה
    • מתן יכול יכול גם יכול. הוא איש חכם איש עם חזון ומותר לו לקחת קרדיטעל הרעיונות שהוא הביא ומלול נאלץ ליישם
      05.02.19 01:32 תגובה
  • גנב הקרדיטים דיל.
    04.02.19 12:56 תגובה
    • 5 שנים של חוסר עשייה ודיבורים באויר הובילו אותו ישר למקום המתאים לו - אופוזיציה !
      04.02.19 13:07 תגובה
    • 5שנים שתמוכו בו בקלפי יותר אנשים ממה שתמכו בראש העיר ומחל
      04.02.19 13:23 תגובה
    • 5שנים 5 מנטדים. 10 שנים יהיה לרחובותי 10מנדטים
      04.02.19 13:27 תגובה
    • בהצלחה לדיל עם איסוף המנדטים שהתחיל לפני 5 שנים
      04.02.19 16:25 תגובה