פרויקט מיוחד ללימודי תואר ראשון לנשות רחובות בגילאי 35+ ! כנס הסברה על התוכנית "הזדמנות שנייה להשכלה גבוהה" ייערך ביום שלישי 12.2 במרכז הגישור העירוני רחובות
התוכנית הוקמה לפני 3 שנים על ידי הפורום לקידום מעמד האישה במטרה לתת הזדמנות לנשים לקבל תואר אקדמי. התוכנית מתקיימת בשיתוף מכללת אחווה שם ילמדו משתתפות התוכנית. כנס ההסברה של התוכנית יתקיים בשבוע הבא ויכלול עמדות רישום והסברה אודות תוכנית הלימודים של מכללת אחווה ואודות הפרויקט, המלגות ופרטים נוספים מפי הפורום לקידום מעמד אישה.

פרויקט "הזדמנות שנייה להשכלה גבוהה" לנשות רחובות יצא לדרך לפני כשלוש שנים ביוזמת הפורום לקידום מעמד האישה ברחובות. הפרויקט נועד להעניק לנשים רחובותיות בגילאי 35 ומעלה הזדמנות ללמוד לתואר אקדמי ראשון, והוא מתקיים בשיתוף עם מכללת אחווה, שם לומדות הנשים. בימים אלה נערך הפורום לשנת הלימודים הבאה ולצאתו לדרך של המחזור הרביעי. כל הסטודנטיות הזכאיות למלגה מעניקות 100 שעות התנדבות בקהילה.
כנס ההסברה של התוכנית יתקיים בשבוע הבא ויכלול עמדות רישום והסברה אודות תוכנית הלימודים של מכללת אחווה ואודות הפרויקט, המלגות ופרטים נוספים מפי הפורום לקידום מעמד אישה. בנוסף, הכנס יכלול הרשמה לקורס הכנה למכינה.
קורס 'הכנה למכינה' שייפתח בתחילת חודש מרץ, הוא קורס ייעודי של 7 מפגשים שפותח ביוזמת הפורום לקידום האישה, לנשים אשר יתחילו את המכינה במכללה. הקורס בא לתת הכנה נפשית ולימודית לנשים וכולל השתלמות במתמטיקה, אנגלית ואוריינות לקראת המכינה ללימודים אקדמיים.
הכנס יתקיים ביום שלישי 12.2 בשעה 19:00 בקומה הראשונה במרכז הגישור העירוני רחוב טלר 9 ב
ראש העיר, רחמים מלול:
" אף פעם לא מאוחר מדי לרכוש השכלה אקדמית ולעשות שינוי בחיים. אני גאה בתוכנית הזו של עיריית רחובות, שמאפשרת לנשים לעשות זאת גם בגיל מאוחר יותר, וקורא לנשים רלוונטיות- קחו את ההזדמנות הזו"
חברת המועצה אוה גור, מחזיקת תיק קידום מעמד האשה:
" 'הזדמנות שניה' מאפשרת למשתתפות בה לשפר את נקודת המוצא שלהן ואת מעמדן בשוק התעסוקה, פותחת עבורן אפשרויות קידום כבר במהלך הלימודים ומשדרגת את פוטנציאל ההשתכרות שלהן."
אביבה חלבי, מנהלת הפורום לקידום מעמד האשה ברחובות:
"בשלוש השנים האחרונות קיבלנו משוב חיובי ביותר מנשים שרכשו תואר ראשון באמצעות התוכנית. הדבר שינה את חייהן אישית וכלכלית והעניק להן אפשרויות רבות שלא היו פתוחות בפניהן קודם".
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחשירשמו מי פנויה זה מיזם שיכול לצאת לדרך פנויים פנויות כולל השכלה06.02.19 20:08 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: