הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

חדש ברחובות! ליגת "שחבק"- ליגת כדורגל מיוחדת לבני נוער בכיתות י'- י"ב שתתקיים מידי יום חמישי במתחם ויסגל. ההרשמה לקבוצות החלה (לינק להרשמה בכתבה)

הליגה הוקמה על ידי משרד התרבות והספורט עיריית רחובות וארגון מדינת הכדורגל שיזמו את הקמת הליגה לבני נוער ברחבי הארץ. בני הנוער בעיר יוכלו להקים קבוצות עירוניות שישחקו אחת נגד השנייה ובסיום העונה תשחק האלופה של רחובות, בגמר הארצי נגד האלופות השונות בארץ. המשחקים יהיו בפורמט 6 על 6 (5 שחקנים ושוער) ועל מנת להירשם לליגה יש צורך במינימום 9 שחקנים.

חנה קקיאשוילי


משרד התרבות והספורט ועיריית רחובות, בשיתוף החברה העירונית רחובות וארגון מדינת הכדורגל, יזמו ליגה חדשה לבני נוער ברחובות- ליגת שחבק, במסגרתה יוכלו צעירי העיר להקים קבוצת כדורגל עם שם וסמל לקבוצה ולשחק נגד קבוצות אחרות מהעיר. הפעילות תתקיים במגרש הדשא הסינטטי החדש במתחם ויסגל. ליגה דומה תתקיים במקביל בערים נוספות ברחבי הארץ ובסיום העונה, האלופות השונות יפגשו בגמר ארצי.

הליגה מיועדת לקבוצות של שחקנים בגילאי תיכון, כיתות י' עד י"ב. המשחקים יתקיימו בימי חמישי בערב. ההרשמה הינה אינטרנטית ופתוחה לשמונה קבוצות. המשחקים יהיו בפורמט של 6 על 6 (חמישה שחקנים ושוער) כך שקבוצה צריכה מינימום של תשעה שחקנים על מנת להירשם לליגה.

כל קבוצה תמציא לעצמה שם וסמל והמשחקים יצולמו ויסוקרו עם סטטיסטיקות, תמונות וצילומי וידאו באתר ליגה מקצועי כך שכולם יוכלו ליהנות מהביצועים של השחקנים.

עלות ההרשמה לכל הליגה כולל התלבושות – 360 ש"ח לקבוצה כלומר, כ-40 ש"ח בלבד לשחקן.

המשחקים יחלו החל מסוף פברואר ויתקיימו בימי חמישי בין השעות 17:30- 20:30 במתחם ויסגל רחוב דובנוב

להרשמה ופרטים נוספים היכנסו: https://football-state.com/NewsPage?newsid=955


איציק עובדיה מ"מ מנכ"ל החברה העירונית:


"אחרי ששנה שעברה הייתה זו ליגת פאפאליג שהביאה את האבות חובבי הכדורגל ליהנות מספורט באופן שוטף ותחרותי, השנה, החלטנו לסייע לצעירים ליהנות ממסגרת ספורטיבית ייחודית, ולהביא את המשחק מהשכונה אל המגרש הסינטטי וליהנות מהערך המוסף המקבלים בספורט מאורגן ואיכותי".




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה