הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בעלת דירה ואזרחים רדפו ותפסו צעיר מרחובות אשר פרץ לדירה של נתינים זרים מאריתריאה וגנב 100 אלף ₪ במזומן

צילום הדירה שנפרצה - דוברות המשטרה

אבי בר


לפני כשבועיים התקבל במוקד 100 של משטרת ישראל דיווח על פריצה לדירה של נתינים זרים מאריתראה ברחוב חפר בתל אביב וממנה גנבו רכוש וכסף מזומן של למעלה מ 100,000₪ .


בעלת הדירה, תושבת זרה מאריתראה, שנכנסה לדירתה נדהמה לגלות כי בדירה הרס רב וכל רכוש הבית מושלך ומפוזר לכל עבר ובדירה ישנם פורצים אשר נמצאים בעיצומה של גניבה ואיסוף רכוש וכסף מזומן והפתיעה את הפורצים אשר החלו בבריחה תוך שהיא רודפת בעצמה אחר הפורצים.

הדירה שנפרצה


אזרחים ששמעו את הצעקות הבחינו בפורץ שניסה להימלט והצליחו לאחוז בו עד הגעת השוטרים.

החשוד בן 27 תושב רחובות נעצר לחקירה בתחנת משטרת שכונות בת"א בסיומה נכלא ומעצרו הוארך מעת לעת בבית המשפט.


בתחילת השבוע, הגישה המשטרה באמצעות יחידת התביעות של מחוז ת"א נגד החשוד כתב אישום בגין פריצה לדירה וגניבה ובקשה למעצר עד תום ההליכים.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה