הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פעוטה בת שנתיים מרחובות נכוותה ממים רותחים, מצבה בינוני

פונתה לבית חולים קפלן

אבי בר



ילדה כבת שנתיים שנכוותה ממים רותחים בבית הוריה, טופלה על ידי פאראמדיק וחובשים של איחוד הצלה סניף רחובות. בסיום הטיפול הראשוני פונתה הילדה באמבולנס איחוד הצלה כאשר מצבה מוגדר בינוני לבית החולים קפלן ברחובות.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • להרחיק ילדים מסירים וקומקומים
    05.04.19 19:34 תגובה
  • קורה המון בסופי שבוע ובחגים לאור השימוש בפלטות ובמייחמים, כמובן לרב במיגזר הדתי/חרדי עקב שמירת השבת.
    05.04.19 23:22 תגובה
    • שהייתי בבסיס זה קרה כמה פעמים לחיילים בימי השבוע כי היה שימוש בדוד מיחם תמיד . יש לי הרגשה שזה בגלל חוסר זהירות ולא בגלל שהיה שבת לפני כמה ימים. לא כן?צריך להיות עם מזל נחס בשביל לפצע ממיחם היום כיוון שהם עם מנגנון נעילה שגם אם יעשו 10 סיבובים באוויר לא יצא טיפה.
      09.04.19 00:45 תגובה
  • איזה רחוב
    06.04.19 19:50 תגובה