הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פתרון לקולנוע חן שנסגר? סגן ראש העיר יניב מרקוביץ' וחברת המועצה רוני באום פועלים להפוך את אולם מופת לקולנוע סינמטק רחובות... ראש העיר תומך במהלך

יניב מרקוביץ', סגן ראש העיר: "... יש נכונות מצד רשת מוכרת להפעלת בתי קולנוע לשתף איתנו פעולה. הכוונה היא להסב את האולם לבית קולנוע חדיש ולהפעילו לצד ערבי הזמר שמתקיימים במקום בסופי שבוע. כולי תקווה שראש העיר יכשיר את המהלך בימים הקרובים ונוכל לצאת לביצוע באופן מידי".לצערי, מספר גורמים מנסים למצוא חלופות אחרות, בלתי ישימות, כמו החלפת שטחים, הפקעות, מתן הטבות קבלניות ליזמים תמורת הפעלת הקולנוע ועוד.

מערכת האתר


כידוע אולם הקולנוע המיתולוגי "חן" סגר את שעריו לפני כחודש בדיוק. האולם ששימש בשנים האחרונות כבית קולנוע לסרטים זרים וסרטי איכות נסגר לאחריו שמפעיליו בשנים האחרונות לא רצו להמשיך להפעילו. מאז ועד היום מנסים גורמים שונים לקדם פתרונות להמשך הפעלת הקולנוע אך הלכה למעשה שום פתרון לא הגיע לכדי ביצוע והקולנוע סגור. לפני כחודש פנו חברת המועצה ומחזיקת תיק וותיקים ד"ר רוני באום וסגן ראש העיר יניב מרקוביץ' בהצעה קונקרטית להסב את אולם מופ"ת בעיר לבית קולנוע שייתן מענה לצרכני הסרטים ויהפוך לסינמטק מקומי. ראש העיר הביע את הסכמתו העקרונית למהלך וכרגע נראה שזו התכנית היחידה שיש לה ייתכנות ממשית לביצוע.

יניב מרקוביץ', סגן ראש העיר:

" לצערי הרב כל יום שהקולנוע סגור הופך את זה לעובדה מוגמרת. אלפי תושבים שצרכו את הסרטים במקם נותרו ללא מענה הולם ונאלצים לוותר על צפייה בסרט בקולנוע או שהם צריכים לנסוע לערים אחרות. מהיום הראשון אנו מלווים את הסגירה של הקולנוע בפרופיל נמוך במטרה למצוא פתרון ולא כותרת. ההצעה שלנו היא היחידה שניתן לבצע במידית, יש נכונות מצד רשת מוכרת להפעלת בתי קולנוע לשתף איתנו פעולה ואנו סבורים שהפתרון של אולם מופת יכול לתת פתרון מלא לבעיה. הכוונה היא להסב את האולם לבית קולנוע חדיש ולהפעילו לצד ערבי הזמר שמתקיימים במקום בסופי שבוע. אולם מופת הוא הפתרון היחיד שניתן להוציאו לפועל באופן מידי. לצערי, מספר גורמים מנסים למצוא חלופות אחרות, בלתי ישימות, כמו החלפת שטחים, הפקעות, מתן הטבות קבלניות ליזמים תמורת הפעלת הקולנוע ועוד. כל אלה לא עושים חוץ מאשר לזרות חול בעיניי הציבור ולנסות להיטיב עם בעלי קרקע פרטיים שהם יזמים וקבלנים לכל דבר ועניין. כולי תקווה שראש העיר יכשיר את המהלך בימים הקרובים ונוכל לצאת לביצוע באופן מידי".

רוני באום, חברת מועצת העיר:

" קולנוע חן שירת רבים מאזרחיה הוותיקים של העיר כמו גם סטודנטים וקהלים רבים שביקשו ליהנות מסרטים איכותיים. לצערי גורמים שונים מנסים לתת למאבק על הקולנוע פן פוליטי ורבים על קרדיטים מי הציל את הקולנוע כשבפועל הוא סגור. אנחנו מבקשים להניח את הפוליטיקה בצד ולתת מענה אמתי לתושבים בחלופה שנמצאת במרחק של מספר צעדים מקולנוע חן. אין סיבה שלא ניתן מענה מידי לתושבי העיר.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • עוד בלבול שכל של הודעת יח"צ ריקה מתוכן של מרקוביץ. מצטרף לשרשרת הכשלונות של האיש
    08.07.19 16:55 תגובה
    • לקחת משהו עם היסטוריה ופשוט להפוך אותו לידיעת יחס חסרת כל בסיס
      08.07.19 19:56 תגובה
    • יש הגיון. המקום כבר פועל בשבת, לא מקום פרטי שיסגור לפי רצונו (וזאת זכותו). על הדרך ישפצו את אולם מופת ובכך ישדרגו את יתר הפעילות שיש בו.
      08.07.19 23:04 תגובה
    • המקום בבעלות ההסתדרות. בדומה לגוף פרטי ההסתדרות מוכרת נכסים בבעלותה בהתאם לצרכים האסטרטגיים שלה - ושלה בלבד. לא מו הנמנע שתמכור/תסב גם את הנכס הזה בעוד מספר שנים. אין להם שום סנטימנטים כלפי צרכים מוניציפליים.
      08.07.19 23:43 תגובה
    • עדין יותר בטוח ממקום פרטי
      09.07.19 14:38 תגובה
    • אין שום נכס בטוח. כשהאוניברסיטה העברית נקלעה לקשייים כלכליים היא מכרה שטח אדמה שיועד למעונות סטודנטים.לא מדובר בגוף נדבני אלא בארגון שנדרש לשמור על מאזן כספי חיובי . אין לו אפשרות לתמוך בפרויקט שףשהעלות בו גדולה מהרווח הכספי העתידי. סתם בלון נפוח הידיעה הזו. חבל שתורמים ליחץ של פוליטיקאים במקום לנסות למצוא פתרון ריאלי ומתאים לקהלים רחבים.
      09.07.19 14:54 תגובה
    • כרגע קולנוע חן לא רלוונטי ומופת יכול להיות שכן. עדיף ציפור אחת ביד מכלום ולכן היוזמה ברוכה
      09.07.19 18:49 תגובה
    • חחח מצחיק התגובה האחרונה. אנשי היחץ לא רוצים שיבלבלו אותם עם עובדות. הציפור היחידה שיש בכל הסיפור הזה זה טויטי (מהסרט המצוייר). בקיצור בדיחה כל ה"כתבה" הזו.
      09.07.19 19:03 תגובה
  • פז פלדי המשועמם איפוא אתה . תסביר לנו כמה חארטה מוציא מרקוביץ
    08.07.19 16:58 תגובה
  • לא נבחרתם תעשו קקה במכנסיים עד לבחירות הבאות
    08.07.19 18:20 תגובה
    • פלדי אתה אחד מבריק
      08.07.19 19:56 תגובה