בימים אלו יצאה מישל רוז, בת ה21 מרחובות, בפרוייקט לגיוס המונים, להוצאת ספר שירים וסיפורים קצרים אותו כתבה. מישל היא חירשת מלידה. ובגיל שנתיים ובגיל 14 עשתה השתלה של שתל שבלול (התקן אלקטרוני המושתל בניתוח, ומאפשר לחרשים לשמוע). היא עובדת כטכנאית בבית חולים וטרינרי, וסטודנטית לעתיד במדעי בעלי החיים. לאחרונה היא השתחררה משירות בהתנדבות ככלבנית בגוריה בעוקץ.


לטענת מישל, הוצאת הספר היא הגשמת חלום ומטרתו היא לעזור לבעלי מוגבלויות כמוה, שיוכלו להזדהות עם מה שכתבה. היא מוסיפה ואומרת כי כיום אין הרבה בעלי מוגבלויות שכותבים, והספר שלה נותן ביטוי לקול שלא נשמע, מאחר וכל עמוד שלו מבטא חוויה וכל משפט מבטא רגש.
מישל פונה לעזרת הציבור בפרוייקט גיוס ההמונים
למעבר לעמוד הפרוייקט
https://headstart.co.il/
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה