הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מחלקת הדוברות בעירייה: ביום ראשון בשעה 10:00 יתקיים "שיח רמטכ"ל" עם תלמידי כיתות י"א – י"ב ברחובות. דובר צה"ל: בדקנו בלשכת הרמטכ"ל ואף אחד לא יודע על כך והרמטכ"ל לא מתכוון להגיע לרחובות

אבי בר
ביום ראשון אמור להתקיים ברחובות אירוע מאוד חיובי ומשמעותי לדור הצעיר ברחובות העומד לקראת גיוס. כאשר במהלך כל היום יהיו מפגשים ופאנלים בין גורמי צה"ל לתלמידים והחל משעות הצהריים גן המייסדים יהפוך למעין "בסיס צבאי"  ובו יוצגו מיצגים שונים על חילות צה"ל כאשר מטרת כל היום המיוחד הזה הוא להגביר את המוטיבציה לשירות משמעותי בצה"ל.
אולם את עיני צדה בהודעת הדוברות של העירייה פיסקה האומרת כי בשעה 10:00 ייערך שיח רמטכ"ל לתלמידי כיתות י"א – י"ב באולם ברזילי ברחובות, וכאשר כותבים "שיח רמטכ"ל" סביר להניח שלא מתכוונים לשיח בהשתתפות הנהג של הרמטכ"ל, ומכיוון שלא כל יום מגיע רמטכ"ל לשיחה עם תלמידים ברחובות, הרי זה אירוע ייחודי ומשמעותי אז פניתי לדובר צה"ל כדי לקבל קצת יותר פרטים על המפגש הצפוי. והם היו המומים ולא ידעו על מה אני מדבר והם בקשו זמן לברר איך אירוע כזה בעל משמעות תקשורתית ודובר צה"ל לא יודע על כך. ואכן, לאחר 24 שעות של בירורים חזרה אלי נוי מלשכת דובר צה"ל ומסרה שלאחר כל הבירורים המקיפים עם לשכת הרמטכ"ל, אין להם שום מושג על האירוע והרמטכ"ל לא מודע לאירוע ובכלל לא מתכוון להגיע לשיחה עם התלמידים

ועכשיו מה....? כעת צריך להמתין ליום ראשון ולראות מה יקרה

תגובת דוברת העירייה
דוברת העירייה מקבלת שכר ברוטו של 29,478 ₪ מהקופה הציבורית ובין ייתר תפקידיה הוא לענות לתקשורת על שאלות הקשורות לציבור ואי מתן תשובות והבהרות עלולות לעיתים לגרום לבלבול בקרב הציבור. אך דוברת העירייה המקבלת שכר מלא בוחרת להתעלם ולהשאיר את הציבור מבולבל. 

ביום ראשון בגן המייסדים החל מהשעה 14:00 מיצג של כל חילות צה"ל לעידוד השירות המשמעותי בצה"ל


להלן ההודעה המלאה של דוברות העירייה (ההדגשה של האתר)
שיח בכירי צה"ל *פאנל לוחמים *מייצגי צה"ל
ביום ראשון, 21 באפריל, בין השעות 14:00 – 20:00, ייערך יום צה"ל עירוני ברחובות, במסגרתו יתקיימו שיח בכירי צה"ל ופאנלים לוחמים לתלמידים ותיערך תערוכת מייצגי חיילות צה"ל
האירוע ייפתח בשעה 9:00 בלשכת ראש העיר, במסגרתו יארח ראש העיר בכירים מצה"ל. בשעה 10:00 יתקיים שיח רמטכ"ל לתלמידי כיתות י"א, י"ב, באולם ברזילי ברחובות, פאנלים לוחמים יתקיימו בשעה 11:00 בבתי הספר ובשעה 14:00 ייפתח מייצג חיילות צה"ל בגן המייסדים, עם להקות נוער מקומיות, להקת צה"ל (חיל חינוך) והאמנים - עידו בי וצוקי.
מייצג החיילות יכלול תצוגה של אמצעי לחימה, החל מטנק מרכבה, דרך משגר טילי חץ/פטריוט, כלי חילוץ והצלה, תותח מתנייע, מקלעים, האמר, סוסים, כלבים, ניידות סיור, ג'יפים, אופנועים, ועוד. המייצגים יוצגו על ידי החיילות: שריון, תותחנים, מפקדת זרוע היבשה (מז"י) - נח"ל, גבעתי, חיל האיסוף הקרבי, מגל, כפיר, קרקל, מפעילות האמר, פקוד העורף – חילוץ והצלה, מג"ב, תובלה, תקשוב, חיל האוויר, מיט"ב (ניידת קהילה), שלישות, לוגיסטיקה, חיל הים, הנדסה, משטרה צבאית וחיל חימוש.
יום צה"ל עירוני מתקיים בשיתוף עיריית רחובות, באמצעות אגף החינוך והנוער, בתי הספר, יחידות צה"ל ולשכת גיוס ירושלים, משרד החינוך והאגף הביטחוני חברתי במשרד הביטחון.

להלן צילום מסך של אתר עיריית רחובות המודיע על שיח רמטכ"ל


להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה