רשת חוויות רחובות הוציאה את עובדיה לחל"ת; דירקטוריון הרשת הודיע על ביטול כלל הפעילות עד לאחר פסח, לרבות ביטול קייטנות פסח ופתח מוקד פניות הציבור: 08-9313719 וקו חם לעובדי רשת חוויות: 08-931371
במכתב שהוציאו לעובדים יו"ר רשת חוויות, אמיתי כהן ומנכ"ל הרשת, אלרואי אסרף, לאור הוצאת לחל"ת של עובדי ועובדות רשת חוויות, מבקשים השניים להביע את הזדהותם וכאבם האישי על המצב. "כחלק מהחלטות המדינה, הוחלט על השבתת כל מערך החינוך במשק, כל הפעילות השוטפת של המתנ"סים בארץ ובכללם גם רשת חוויות", כותבים כהן ואסרף.

רשת חוויות נאלצה בתחילת השבוע (15.3) להודיע לעובדים על יציאה לחל"ת, כפי שמתרחש בימים אלו בגופים רבים במשק. במהלך יום ראשון עסקה הנהלת הרשת בהדרכת העובדים בפתיחת פניות בביטוח לאומי, מתם מענה לסוגיות אישיות וליווי התהליך המורכב, תוך דאגה רבה. במכתב שהוציאו לעובדים יו"ר רשת חוויות, אמיתי כהן ומנכ"ל הרשת, אלרואי אסרף, לאור הוצאת לחל"ת של עובדי ועובדות רשת חוויות, מבקשים השניים להביע את הזדהותם וכאבם האישי על המצב. "כחלק מהחלטות המדינה, הוחלט על השבתת כל מערך החינוך במשק, כל הפעילות השוטפת של המתנ"סים בארץ ובכללם גם רשת חוויות", כותבים כהן ואסרף, "הפועל היוצא של החלטה זו היא לצערנו, ההוצאה הכפויה של כל עובדי הרשת, לחל"ת של 30 ימים לפחות, עם אפשרות הארכה, בהתאם להתפתחויות בשטח".
עוד הם מציינים כי: "ההחלטה להוציא את כל העובדים לחל"ת נובעת, מעבר לכך שאין משימות לבצע, מהסתכלות עתידית על מכלול שיקולי הרשת ובפרט על כל אחת ואחד מכם, מה הדבר הנכון ביותר עבורכם לטווח הארוך. חשוב לנו לומר, מהלך זה קשה ומורכב לנו מאוד כאחראים על הארגון והוא מגיע לאחר שיקול דעת ארוך ומושכל של הנהלת הארגון והדירקטוריון, על מכלול המשמעויות שלו".
בסיום הפנייה, מבקשים כהן ואסרף
להביע את הערכתם על שיתוף הפעולה וההבנה של העובדים: "יש בנו הערכה עצומה וגדולה לכל אחת ואחד מכם, על העשייה הברוכה ברשת, על הנתינה הגדולה לתושבי העיר ועל ההתמודדות עם המציאות אליה נכנסנו כולנו בהפתעה גמורה, כל אחד עם המשמעויות האישיות שלו. כולנו תקווה כי המצב יחזור לקדמותו בהקדם האפשרי ורשת חוויות תמשיך ליצור, ליזום ולקיים פעילויות קהילה, תרבות ופנאי בצורה הטובה ביותר והמקצועית ביותר".
בתוך כך, דירקטוריון רשת חוויות התכנס לישיבה ופרסם החלטות מעודכנות נכון ליום ה- 16.3.2020, באשר ביטול פעילויות פסח והחזרי תשלומים לחודש אפריל. בין היתר, כל פעילות רשת חוויות בוטלו עד לאחר חג הפסח, לא תתקיימנה קייטנות פסח ולא ייגבו תשלומי חודש אפריל. תשלומים שבוצעו מראש עבור חודש אפריל יוחזרו ללקוחות הרשת, לרבות תשלומים שבוצעו בגין קייטנות פסח. ברשת ציינו עוד כי בימים אלו נבחנים מכלול ההיבטים בגין חיובי חודש מרץ וכי הודעה בנושא תפורסם בהמשך.
שירותים מהבית: נפתחה הרשמה למנוי חינם בספרייה המאפשר קריאה אינטרנטית, ללא עלות. עוד נפתחו: מוקד פניות הציבור: בין השעות 09:00-14:00, במספר: 08-9313719 וקו חם לעובדי ועובדות רשת חוויות: בין השעות 10:00-14:00, במספר:08-9313710
http://www.be106.net/whatsapp/group/233
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
-
אורחהאם גם המנכל וחברי הדירקטריון גם יצאו לחלת? או רק העובדים הפשוטים?17.03.20 21:29 תגובה
-
אורחלא להאמין מתנה לפסח לעובגות הנאמנות הסייעות השעתיות לא מקבלות מתנת חג .מעליב17.03.20 22:32 תגובה
-
אורחחלת?? ההנהלה תקבל משכורת אל תידאגו זה עח השי שלנו18.03.20 17:32 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: