הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בלשי רחובות התחזו לגובי חוב ותפסו 4 גובים מהשוק האפור שבאו לגבות חוב בכוח

אבי בר
מנהל פרויקטים באתר בנייה  הגיע למשטרת רחובות וטען כי לפני מספר ימים הגיעו אליו 4 חשודים ודרשו כסף אשר לטענתם חייבים להם כשהמתלונן סרב החשודים החלו לאיים עליו  ובתלונתו מסר כי המאיימים אמורים להגיע שנית למשרדו. בלשי תחנת רחובות יצאו עם המתלונן למשרד ואחד הבלשים התחזה לבעל חוב ואז הגיעו 4 חשודים אחד היה ברכב שתיים נכנסו למשרד ואחד עמד בדלת בחוץ וסרב לתת לשוטר שהתחזה להיכנס.. החשודים צעקו על המתלונן והשתוללו ובשלב מסוים בוצע מעצרם .
בחקירתם הכחישו כי סחטו באיומים וטענו שהמתלונן חייב להם חוב ובאו לסגור את העניין.....בגמר חקירה נעצרו ויובאו להארכת מעצר.
 



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה