הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

הודעה חשובה להורים ברחובות! החברה העירונית עצרה את ההרשמה לקייטנות הקיץ "בית הספר של החופש הגדול", עד לקבלת הנחיות ממשרד החינוך לגבי המשך הלימודים החל מ1.7

עצירת ההרשמה היא בעקבות הודעת משרד החינוך על המשך שנת הלימודים מה1.7 במתכונת קייטנות הקיץ. עדין לא ברור איך יתקיימו הלימודים והאם הם יתקיימו בתשלום. בעקבות המצב החליטה החברה העירונית לעצור את ההרשמה עד להודעה חדשה.

חנה קקיאשוילי

לאור הודעת משרד החינוך על המשך הלימודים במתווה בית הספר של החופש הגדול החל מ1.7.20, הודיעה החברה העירונית כי היא משהה כרגע את ההרשמה לקייטנות הקיץ , עד לקבלת הנחיות ברורות ממשרד החינוך. ההחלטה לסגור את ההרשמה היא מאחר ועדיין לא הגיעו הפרטים ממשרד החינוך, איך יתנהלו הקייטנות בתקופה זו והאם יגבה על כך תשלום?

הודעה מסודרת תצא בהקדם האפשרי גם לטובת המשפחות שכבר ביצעו הרשמה באתר וגם לטובת המשפחות שטרם ביצעו.


חדשות רחובות בוואטסאפ



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה