הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

"סיפורו של בזה" רץ המרתון העיוור בזה נבבה אשר גדל ללא אבא והפך לרץ המרתון המדורג חמישי בעולם לעיוורים... יגיע ביום שני 8/7 למתנ"ס קרית משה ויספר את סיפור חייו... ניצחון הרוח על מגבלות הגוף"

אבי בר
בזה נבבה
בזה נבבה
רץ המרתון העיוור הישראלי בזה נבבה במדורג חמישי בעולם יגיע ביום שני 8/7 בשעה 19:30 למתנ"ס קרית משה ויספר את סיפור חייו המרתקים והמיוחדים המספרים את "ניצחון הרוח על מגבלות הגוף".  וסיפור חייו הוא מסר שעם רצון ניתן להשיג ולהגיע לכל דבר בחיים
 
סיפור חייו של בזה
בזה נבבה בן 30 הוא אצן ישראלי עיוור. נבבה נולד באתיופיה, עיוור מלידה, אביו, שראה שנולד לו ילד עיוור, נבהל ונטש את נבבה ואת אימו. והאם החליטה לעלות לישראל לבד עם נבבה בגיל 7. הם התגוררו בצפת וכשגדל למד טכנאות קול ובזה הוא עוסק לפרנסתו.

נבבה החל לעסוק בספורט דרך עמותת אתגרים בירושלים. תחילת דרכו הייתה ברכיבה על אופני טנדם (אופניים לשני רוכבים). בהמשך החל להתאמן בריצות ארוכות, בהתחלה בליווי מתנדבים בלבד, ובהמשך גם בליווי מאמן ריצה מקצועי.
בזה רץ בליווי מתנדב כאשר השניים קשורים זה לזה במותן או בפרק היד. הוא מדורג חמישי בעולם בין הרצים העיוורים. כאשר באולימפיאדת בייג'ינג הגיע למקום החמישי מתוך אלפי אצנים עיוורים.
 
 



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה