הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

פעוט ננעל ברכב ברחובות וחולץ בשלום על ידי ארגון ידידים

קרדיט: ידידים

חנה קקיאשוילי

אמש (מוצ"ש) בשעה 22:52 התקבלה קריאה במוקד ידידים אודות פעוט כבן שנה שננעל ברכב בשגגה ברחוב ברנר ברחובות.


ישעיהו זיכריש, עזרא כדורי ואלון גובי, כונני סניף רחובות, הגיעו במהירות למקום, כשאליהם חוברים בהמשך כוננים נוספים, ובאמצעות הציוד הייעודי שברשותם פתחו את הרכב וחילצו את הפעוט בשלום, מבלי לגרום כל נזק לרכב.


עזרא סיפר:

"האמא החנתה את הרכב בסמוך לבית הסבתא, סגרה את הדלתות כשהרכב מונע וממוזג ונכנסה לבית להביא דבר מה. כששבה לרכב גילתה לחרדתה שהדלתות ננעלו כשהפעוט בתוכו. היא יצרה קשר מיידית עם מוקד החירום של הארגון, כשבד בבד היא רצה לביתה שברחוב סמוך כדי להביא מפתח נוסף. הגענו למקום תוך דקות ספורות ובשניות פתחנו את הרכב, כשבהמשך מצטרפים אלינו מנהל הסניף אלירן ותארי, שמעון שטרן, דור. אלול ואריאל רוקח.

עד שהאמא שבה עם המפתח, הספקנו לפתוח את הרכב ולחלץ את הפעוט.

לפתוח שבוע עם חילוץ זו תחושה הכי מדהימה שיש".




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה