הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

בועז מדהלה הפקח הווטרינרי של העירייה הציל ציפור קטנה אשר הסתבכה במלכודת עכברים

אבי בר
היום ראשון 28/8 התקשרה תושבת רחובות ודיווחה למוקד העירוני על ציפור קטנה מסוג מיינה אשר הסתבכה במלכודת עכברים ובמסגרת ניסיונות ההיחלצות של הציפור ממלכודת העכברים היא הסתבכה בגליל נייר טואלט אשר דבק לגופה. בועז מדהלה פקח המחלקה הווטרינרית בעירייה הוזעק למקום הצליח ללכוד את הציפור ולהצילה מהמלכודת ולקח אל המחלקה לטיפול ושיקום.

מודעת פרסום


להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה


  • לידיעתי ציפורי המיינה הגיעו ארצה וגורמות נזק ממשי וישנה הנחיה כלשהי של משרד החקלאות שלא לעזור להן...ואולי אני טועה?
    28.07.13 19:40 תגובה
  • צפורי המיינה אכן מין פולש - חדרו לארץ גרמו וגורמים לשינויים מאוד משמעותיים באוכלוסיית צפורי הבר בארץ. אין ולא יכול להיות איסור טיפול בחיות פצועות. אולם הגוף האמון על טיפול בחיות בר בישראל- רשות שמורות הטבע ובית החולים לחיות בר שלה - אינם מקבלים מיינות לטיפולם (כמו גם יונים עורבים ודררות). בועז - כל הכבוד.
    29.07.13 06:54 תגובה
  • לבועז מדהלה כל הכבוד לך אלי שכונת אפרים
    29.07.13 12:49 תגובה