הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

מסיפורי בית המשפט! כתב אישום הוגש נגד עובד לשעבר של רשות המיסים ברחובות שזייף מסמכים על מנת שאשתו תקבל פטור מתשלום מס על רכישת דירה ברחובות

על פי כתב האישום מדובר על דירה של אביו שהלך לעולמו, והעובד זייף את המסמכי הרכישה על מנת שיוצג כאילו רעייתו של העובד רכשה את הדירה בנאמנות יחד עם אביו.

חנה קקיאשוילי

בית המשפט ברחובות דן לאחרונה בכתב אישום שהוגש נגד עובד לשעבר של רשות המיסים ברחובות, בכך שזייף מסמכים על מנת להעניק פטור מתשלום מס לאדם אחר. על פי כתב האישום העובד זייף מסמך ושינה מסמכים על כך שדירתו של אביו (שהלך לעולמו) ברחובות, נרכשה בנאמנות על ידי רעייתו ואביו, זאת על מנת שאשתו תקבל פטור מתשלום המס. הזיוף נעשה מאחר ובבעלות אשת העובד דירה בעיר יבנה, והוא רצה למנוע את תשלום המס המלא בעסקה ולהציג כי זו הדירה היחידה בבעלותה. עוד צויין כי העובד השתמש בחותמת מזוייפת "התקבל" של מס רכוש על הטפסים ה"חתומים" על ידי אביו.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה