הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

המבצע הגדול להגברת המודעות לאיכות הסביבה והמחזור ברחובות יצא לדרך! כ - 50,000 שקיות רב פעמיות יחולקו מדלת לדלת לתושבי העיר

סגן ראש העיר, מחזיק תיק חזות העיר, עו"ד יניב מרקוביץ': "זוהי הפעם הראשונה שאנו יוצאים במבצע חלוקה מקיף שכזה, וחשוב לנו שהתושבים יבינו את המסר של חשיבות מחזור האריזות ומחזור בכלל. עד לערב ראש השנה נסיים להפיץ 50,000 שקיות לשימוש רב פעמי"

חנה קקיאשוילי

חגי תשרי מביאים איתם גל קניות ובעיריית רחובות החליטו לשלב השנה את הקניות לחגים יחד עם מהפכת המחזור שמתחוללת בעיר בשנה האחרונה. לארונה השלים אגף חזות העיר את הצבתם של 180 פחים כתומים למחזור אריזות, בכל רחבי העיר, לרבות בשכונות הוותיקות ובאזורים בהם יש בתים צמודי קרקע.

עם סיום פריסת הפחים, החלה עיריית רחובות בשיתוף תאגיד תמיר, בחלוקה של חומרי הסברה על תהליך המחזור ובחירת הפח המתאים לכל סוג פסולת, וזאת באמצעות מבצע חלוקה של שקית רב פעמית וחוברת מידע אשר מחולקת מדלת לדלת לתושבי העיר.


עו"ד יניב מרקוביץ', סגן ראש העיר ומחזיק תיק חזות העיר:

" זוהי הפעם הראשונה שאנו יוצאים במבצע חלוקה מקיף שכזה, וחשוב לנו שהתושבים יבינו את המסר של חשיבות מחזור האריזות ומחזור בכלל. עד לערב ראש השנה נסיים להפיץ 50,000 שקיות לשימוש רב פעמי . קיבלתי תגובות רבות ומפרגנות על מצבע חלוקת השקיות. המודעות לנושא המחזור והשימוש בחומרים רב פעמיים גוברת בשנים האחרונות. מהפכת המחזור והפריסה הרחבה של מתקני המחזור שהצבנו בעיר, יאפשרו לתושבים למחזר בצורה קלה יותר . מאד חשוב להפריד את הפסולת כבר בבית ולהשליך לפח המתאים. אני קורא לתושבים לשתף פעולה ולהירתם לשמירה על איכות הסביבה."





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה