ח"כ גדי יברקן נפגש עם תושבי שכונת קריית משה ברחובות על מנת לשמוע על הבעיות בשכונה והתקדמות פרוייקט ההתחדשות העירונית
בפגישה השתתפו סמנכ"ל משרד השיכון מר יוסי חדד, מנכ"ל העירייה מר דורון מילברג, מנהלת הפרוייקט ד"ר אור גולדפרב, חברי המועצה דני מרשה ושאול צהגון, ונציגי התושבים בשכונה.

ח"כ גדי יברקן הגיע השבוע למפגש מיוחד בשכונת קריית משה ברחובות, בנוגע לקידום התוכנית להתחדשות עירונית בשכונה.
בפגישה השתתפו סמנכ"ל משרד השיכון מר יוסי חדד, מנכ"ל העירייה מר דורון מילברג, מנהלת הפרוייקט ד"ר אור גולדפרב, חברי המועצה דני מרשה ושאול צהגון, ונציגי התושבים בשכונה. מטרת הפגישה הייתה להכיר מקרוב את הבעיות שמעכבות את התקדמות הפרוייקט.
מנהלת הפרוייקט ד"ר אור גולדפרב הציגה את האתגרים העומדים בפני הנהלת הפרוייקט ואת התקדמות התוכנית. לטענתה לצד בעיות תקציביות וטכניות, האתגר העיקרי שדורש התייחסות הוא חיזוק האמון בין תושבי השכונה למנהלת ולעירייה. מנכ"ל העירייה, דורון מילברג,, הביע את אמונו המלא בפרוייקט שיתן מענה לאלפי תושבי השכונה, ושלדעתו יקום מהר מהצפוי.
גדי יברקן הודה לכל מי שלקח חלק במפגש ופועל למען התושבים: למנכ"ל העירייה על התגייסותו האישית לפיקוח על הפרוייקט, לסמנכ"ל משרד השיכון ומנהל אגף שיקום שכונות, מר יוסי חדד, על התמיכה בפרוייקט, ולעומדת בראש המנהלת ד"ר גולדפרב, שמתמודדת עם אתגרים לא פשוטים ועושה זאת בהתמדה ובמסירות.
ח"כ גדי יברקן:
בפגישה עלו תלונות בנוגע להזנחת השכונה: תשתיות הרוסות עד כדי סכנת חיים, מקלטים מוצפים וגגות שאינם אטומים. כתושב רחובות מוכרים לי היטב הקשיים של תושבי רחובות בשכונות הוותיקות ובניהן קריית משה. סכמתי עם מנכ"ל העירייה על קיום פגישה דחופה איתו ועם ראש העיר על מנת לטפל בדחיפות בבעיות שעלו בפגישה ע"י תושבי השכונה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחבטח הוא יעזור הוא ערק/בגד מיש עתיד לליכוד אין אמונה באדם הזה. פירסום ריק מתוכן.27.10.20 12:24 תגובה
- אורחהדביל הזה בכלל מבין מה שמדברים איתו?27.10.20 12:24 תגובה
- אורחמה אתם מצפים גרוגורוגרוגוגורו הכל דיבורים27.10.20 12:26 תגובה
- אורחהבן אדם הזה הוא גנב קולות. אנשים נתנו לו את הקול שלהם והוא בגד בהם וערק למפלגה אחרת. גועל נפש.27.10.20 12:53 תגובה
- אורחגדי יברקן27.10.20 15:42 תגובה
- אורחהאם גדי הוא יליד ברלין?27.10.20 17:11 תגובה
- אורחחחחח מי זה בכלל בא לשמוע חחח הוא לא יכול להועיל ולא הועיל בכלום מה זה סאלח שבתי ממש אוכלי חינם הזרזירים האלו27.10.20 22:10 תגובה
- אורחקצת כבוד לא יזיק תגובות איומות מה נסגר עם אנשים28.10.20 01:52 תגובה
- אורחכבוד נותנים למי שמגיע לו. לבוגדים ואוכלי חינם לא מגיע כבוד!28.10.20 09:59 תגובה
- אורחסה״כ משנת 2019 כולל הפסקה וכולל הכנסת הנוכחית הוא מכהן כח״כ כשנה וחצי! מה הוא עשה למען יוצאי אתיופיה? מה הוא עשה למען תושבי קרית משה?!! בכל השנה וחצי ?כלום! הוא מבין שאו טו טו בחירות . ובכללי אף אחד לא סופר אותו .28.10.20 19:39 תגובה
- אורחבוא נגיד את האמת, אתה יותר על תקן עציץ. כמו פנינה מיש עתיד שמו אתכם רק בשביל קולות העדה האתיופית28.10.20 20:13 תגובה
- אורחגיא צור לא היה במפגש? למה ראש העיר לא היה?28.10.20 20:25 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: