באולפנת צביה ברחובות החליטו ״לצאת מהזום״ ולהיפגש בשטח: אתמול נפגשו כל המורות והתלמידות בשמונת כיתות חטיבת הביניים של האולפנא לפעילות חברתית וערכית בגנים ציבוריים ברחבי העיר, וגם במוקדים מחוץ לרחובות- שם מתגוררות משם התלמידות. לטענת הנהלת בית הספר, הגעגועים והרצון לתקשורת ישירה ולא באמצעים מקוונים גרמו להם לחשוב על פתרון מקורי: מפגש בגנים ציבוריים ברחבי העיר. במסגרת המפגשים התקיימה פעילות חברתית וערכית.
כדי לא להטריח את התלמידות המתגוררות מחוץ לעיר ברשויות שונות, המורות הגיעו אליהן, בכל רשות - מוקד מפגש אחד מפגשים ביבנה, בית גמליאל, קרית עקרון, מזכרת בתיה, רמלה ועוד .
מיכל רוזנטל, מנהלת חטיבת הביניים באולפנת צביה:
״ ראינו את הצורך הגדול של התלמידות במפגש חי, פנים אל פנים, ולא מבעד למסכים, ויצאנו אל הפארקים בכל הסביבה לפגוש אותן. עיקר המפגש היה משחקים חברתיים ושיח רגשי. הבנות נהנו והשתוקקו להמשיך ולהיפגש, וההורים הודו ושמחו על המפגש. תודה לצוות היקר על ההירתמות הנפלאה למפגשים הללו.״
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות להצטרפות לקבוצת דילים וקופונים לאליאקספרס
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה








