הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

צעיר מאוד מוכר מרחובות המעורב בתחום הספורט והפוליטיקה נאשם בעבירות מין עם שוטרת סמויה אשר התחזתה בצ'אט לילדה בת 12

בפרשה נעצרו כ - 30 חשודים

אבי בר


פרקליטות מחוז מרכז (פלילי) הגישה היום כתבי אישום לבית המשפט המחוזי מרכז ולבימ"ש השלום בראשל"צ נגד 20 נאשמים בגין עבירות מין באינטרנט שבוצעו כלפי סוכנת משטרתית שהציגה עצמה כילדה בת 12. כתבי האישום כוללים את העבירות הבאות (כל נאשם על פי חלקו בכתבי האישום): ניסיון אינוס בקטינה שטרם מלאו לה ארבע עשרה שנים, ניסיון מעשה מגונה בקטינה שטרם מלאו לו ארבע עשרה, ניסיון הטרדה מינית בקטין שטרם מלאו לו חמש עשרה שנים, ניסיון מעשה סדום בקטינה שטרם מלאו לה ארבע עשרה שנים, החזקת חומר תועבה בדמותו של קטין.

על פי כתבי האישום, שהוגשו על ידי עורכי הדין מיטל אילן ואופיר אפרתי, במסגרת מאבק בתופעת עבריינות המין בקטינים וקטינות באינטרנט, ביצעה משטרת ישראל פעילות יזומה לאיתור חשודים אשר מבצעים עבירות מין בקטינים באינטרנט ומחוצה לו. במסגרת הפעילות הופעלה על ידי המשטרה סוכנת המשטרתית בדירה באזור השפלה, שתפקידה היה לגלוש באתר "טוטאל צ'אט", שהינו פלטפורמה לשיחות והתכתבויות של פורטל וואלה, בזהות בדויה של ילדה בת 12 בשם "שיר", שכינויה בצ'ט היה "שיר 12".

בן העצורים צעיר בן 31 מרחובות המוכר לרבים במעורבותו בתחום הפוליטי ובתחום הספורט

במסגרת זו פנו הנאשמים, כל אחד לפי המיוחס לו בכתב האישום שהוגש נגדו, לשיר בצ'אט וניהלו עימה שיחה בעלת תכנים מיניים בצ'אט או בהמשך בווטסאפ, בה ביצעו את העבירות המיוחסות להם בכתבי האישום. נגד החשודים הוגשו כנגדם בקשות המעצר עד תום ההליכים ובקשות להארכת השחרור בתנאים מגבילים.




להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה