ביום רביעי 25.11 מוזמנים תושבי רחובות להצטרף למפגש בזום עם המשורר אלכס בן ארי שיספר על הפרוייקט "מים מים" ואיך היא קשורה לתהליך המחיקה באומנות- לינק להרשמה מצ"ב בכתבה
עלות: 20 ₪

בית מיכל ברחובות מזמין את התושבים למפגש "מחיקה"- אלכס בן-ארי בשיחה עם עדי אנגלמן, על פניה השונים של המחיקה כפעולה אמנותית. מחיקה כהתנגדות וכדיאלוג, כהחסרה וכהוספה, כאופן של קריאה וככלי להתבוננות בתהליכי יצירה. כל אלה ידונו דרך דוגמאות משירי מחיקה ומעבודות אמנות העוסקות במחיקה ודרך הפרויקט "מים מים". "אני לא זוכר מתי בדיוק עלה בדעתי הרעיון לחזור לספר השירה הראשון שלי, "ימים סמויים" וליצור אותו מחדש באמצעות מחיקה. אני כן זוכר את השנייה המדויקת שבה השתכנעתי להתמסר לזה. רכבתי הביתה על האופניים ולקראת אמצע העלייה הכי קשה, מאלה שדורשות ממך להתנתק ולתת לגוף לעשות את שלו בלי להפריע, בדיוק אז צפה בדעתי כותרת הספר והעובדה המהממת שבמחי מחיקת ארבע אותיות אפשר להעלות מתוכה על פני השטח את מה שמכריז על עצמו כמסתתר. להפוך "ימים סמויים" ל-"מים מים"."
האירוע יתקיים ביום רביעי 25.11.20 בשעה 20:30 בזום
עלות: 20 ₪
לינק להרשמה: https://www.ironit-rehovot.co.il/merkazim.asp?category=8440
על המשורר אלכס בן ארי
כתב היד של ספר שיריו הראשון, "ימים סמויים", התקבל למפעל קסת לספרות ביכורים, וראה אור בשנת 2008 בהוצאת כרמל ובעריכת דוד וינפלד, הספר זכה בציון לשבח בפסטיבל השירה מטולה לשנת 2008 וב"פרס הליקון על שם המשורר רמי דיצני" לשנת 2014. ספר שיריו השני, "קורת השער" מורכב משירי האיקו וראה אור בסדרת "כבר" לשירה ובעריכת ליאת קפלן.
ספר שיריו השלישי, "התקווה 69" ראה אור ב-2018 בהוצאת מקום לשירה. זהו ספר שירה קונספטואלי המורכב מ-69 גרסאות של ההמנון שיוצרו באמצעות מילון אבן-שושן בפרוצדורה שהיא הרחבה של טכניקת ה-S+7 של אוליפו. חלקו השני של הספר הוא תיעוד מוער של ההתכתבות המסועפת שניהל המחבר עם חברות המזכירות המדעית של האקדמיה ללשון העברית אודות יצירת 69 שירי הספר. בן-ארי הוא חבר בקבוצת משוררי ההייקו "ירח חסר" ואחד מעורכי כתב העת ננופואטיקה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחהאיש לא נשמע מעניין זו דעתי23.11.20 18:44 תגובה
- אורחמי זה בכלל23.11.20 21:34 תגובה
- אורחמי זה האיש בתמונה עם המיקרופון ?24.11.20 09:37 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: