הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

רשת חוויות חנכה את הכניסה המחודשת המרכזית לאגף הצהרונים

במסגרת עבודות חידוש הכניסה לאגף, היא הונגשה, סוידה ונצבעה, טופלו מפגעי בטיחות ובוצעו פינות המתנה חדשות.

מערכת האתר

התחדשה הכניסה לאגף הצהרונים ברשת חוויות. במסגרת עבודות חידוש הכניסה לאגף, היא הונגשה, סוידה ונצבעה, טופלו מפגעי בטיחות ובוצעו פינות המתנה חדשות, לטובת סביבת עבודה נעימה ושהות נעימה ונוחה במשרדי האגף. הפרויקט בוצע בשיתוף עיריית רחובות, אגף תחזוקה ובסיוע רכזי האחזקה של הרשת. אמיתי כהן, יו"ר רשת חוויות, הגיע היום למשרדי אגף הצהרונים לברך על הכניסה המחודשת ולחזק את ידי העובדות במאמצים לגיוס צוותים לקייטנות חנוכה, זאת על רקע מחסור חמור בכוח אדם, בעקבות משבר הקורונה.

אמיתי כהן, יו"ר הרשת:

"כולנו התגייסנו למאמץ של אגף הצהרונים, בראשות שרית ורון עינב, בגיוס צוותים לקייטנות. ההרשמה לקייטנות הבוקר הגיעה לביקוש גבוה ביותר של כ-3,300 נרשמים ולא נוכל להיענות לכולם, עקב מחסור חמור בצוותי כוח אדם. יחד עם זאת, אלפי ילדים ייפתחו את הקייטנות ביום ראשון, לצד ביטול התשלום עבור קייטנות הצהריים עליו הודענו להורים, ונמשיך להקל על ההורים ככל הניתן בתקופה מורכבת זו. חנוכה מסמל עד כמה כל אחד מאיתנו הוא אור קטן אבל כולנו ביחד אור גדול ומאוחד להצעדת הרשת קדימה".

מנכ"ל הרשת, אלרואי אסרף:

"אגף הצהרונים עושה לילות כימים בסיוע של כלל הגורמים לאתר צוותים לקייטנות חנוכה, עד לרגע האחרון. הודעה על פתיחת מסגרות תצא היום. אני מברך על הרוח והאמביציה של כלל הגורמים הפועלים ממש ברגעים אלו להתגבר על כל הקשיים ולפתוח כמה שיותר מסגרות. בד בבד אנו פועלים לשפר את השירות, הכניסה המחודשת מזמינה ומונגשת ונמשיך לפעול למתן שירותים איכותיים להורים ולילדים. אנו מודים למנהלת האגף, שרית ורון עינב ולצוות".

סמנכ"ל הרשת ואחראי על תחום הבטיחות, גולן ביטון, התייחס לפרויקט ואמר:

״המטרה היתה לחדש את הכניסה, בדגש על תיקון ליקויי בטיחות והנגשת הכניסה לכיסאות גלגלים, עגלות תינוקות ואנשים עם צרכים מיוחדים. אני מודה לכל השותפים למשימה ונמשיך לשים דגש על בטיחות וביטחון העובדים והלקוחות".



להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה