הקטן
הגדל
היפוך צבעים
עכבר גדול
בהירות
ניגודיות
הדגשת כותרות
גווני אפור
בטל שינויים

עיריית רחובות פתחה את מתחם חיסוני הקורונה במתנ"ס קריית משה בו יוכלו להתחסן מבוטחי קופ"ח כללית; ביום שני 28.12 יפתח המתחם גם למבוטחי מכבי

ראש העיר רחמים מלול: ״פתיחת מתחם מרכזי גדול עם חניה צמודה תקל על תושבי העיר, על מנת שלא ייאלצו לנסוע אל מחוץ לעיר כדי להתחסן ותעודד אותם להתחסן . אני התחסנתי בתחילת השבוע ומרגיש מצוין ברוך ה׳. לכו להתחסן! זה חשוב על מנת שנוכל לחזור לשגרת חיינו בהקדם האפשרי, ולשמור על העיר רחובות ירוקה״

חנה קקיאשוילי

ביוזמת ראש עיריית רחובות, נפתח מתחם מרכזי בו יחוסנו תושבי העיר כנגד נגיף הקורונה במסגרת מבצע ״לתת כתף״ . תושבי רחובות מבוטחי קופת חולים כללית וקופת חולים מכבי יוכלו להתחסן קרוב לבית הודות ליוזמת ראש עיריית רחובות רחמים מלול להקים מתחם חיסונים בעיר. המתחם הוקם במתנ"ס חוויות בקרית משה, רח קלמן גבריאלוב 20.

החיסונים שהגיעו לארץ מסודרים ב״מגשים״ שהוצאו מקירור במקרר מיוחד , ולכן עם פתיחת מגש חיסונים מתחיל מירוץ נגד הזמן לחסן כמה שיותר, על מנת שלא יילכו חיסונים לאיבוד עם הירידה מהטמפרטורה הרצויה. משום כך ההנחייה הרפואית היא לחסן במוקדים מרכזיים עם צוותים רפואיים המיומנים לטיפול בנושא. קופות החולים בארץ פתחו מוקדים מרכזיים- לא בכל רשות - ובקופות מסוימות תושבי רחובות שביקשו לתאם תור לחיסון נשלחו למוקדי חיסונים מחוץ לעיר.

על מנת לאפשר לתושבים חיסונים קרוב לבית ככל שניתן, ראש העיר רחמים מלול יזם פניה לכל קופות החולים לחסן במתחם מרכזי שהעירייה תעמיד לרשותם. בשבועות האחרונים מחלקת החירום באגף הביטחון של עיריית רחובות ביצעה סיורים ובדקה אופציות, ולבסוף הרימו קופת חולים כללית ומכבי את הכפפה.

לאחר הכנות קדחתניות בימים האחרונים והתאמת המקום לביצוע חיסונים,החלו החיסונים עי קופת חולים כללית .

קופת חולים מכבי תתחיל לחסן במקום ביום שני הקרוב 28.12.

חשוב להבהיר כי החיסונים במתחם חוויות למבוטחי כללית ומכבי בלבד וכל בירור /זימון תור מתבצע ישירות מול קופות החולים .

מבוטחי קופת חולים מאוחדת בעיר יחוסנו במרכז חיסוני הקורונה שהוקם במרפאת מאוחדת ב-בנימין 4, זמינות תורים גבוהה באפליקציה, באתר ובמוקד 3383*

מי שנתנו כתף למבצע הם עובדי רשת חוויות במתנ״ס קרית משה, בראשות סמנכ״ל הרשת גולן ביטון, שנרתמו מייד לסיוע עם קבלת הפניה ממחלקת החירום בעירייה. צוות חוויות קרית משה בשיתוף עם עירית רחובות גאים לסייע ולהיות שותפים למבצע החיסונים הלאומי בכלל וברחובות .


ראש העיר רחמים מלול:

״פתיחת מתחם מרכזי גדול עם חניה צמודה תקל על תושבי העיר, על מנת שלא ייאלצו לנסוע אל מחוץ לעיר כדי להתחסן ותעודד אותם להתחסן . אני התחסנתי בתחילת השבוע ומרגיש מצוין ברוך ה׳. על מנת שנוכל לחזור לשגרת חיינו בהקדם האפשרי, ולשמור על העיר רחובות ירוקה- אני קורא לתושבים להגיע ולהתחסן. שיתוף הפעולה עם קופות החולים והמרכז הרפואי קפלן הוא אמצעי חשוב ביותר במאבק בקורונה. אני רוצה להודות לכל מי שעסק בנושא על שיתוף הפעולה והסיוע ״.





להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!


באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה