המשטרה מפרסמת סרטון מליל הרצח ברחובות לפני 3 שבועות בו רצח הבן את אמו... מצורף הסרטון
קרדיט תמונות וסרטון משטרת ישראל

בתאריך 11.12.20 בשעות הערב, התקבלה שיחה במוקד המשטרה מאזרחית שמסרה שהיא שומעת צעקות מתוך דירה בבניין מגורים ברח' בנארי ברחובות.
ניידת ובה שוטרי סיור שהייתה לקראת סיום המשמרת, נענתה לקריאה והגיעה למקום. עם כניסתם של השוטרת והשוטר לבניין, התקבל דיווח נוסף מהמוקד על כך שהשכנים שדיווחו על הצעקות, התקשרו לבטל את הקריאה לאחר שלטענתם שכנם מהדירה המדוברת, פנה אליהם והסביר שמדובר במתיחה של אחותו.
למרות שהקריאה בוטלה ע"י המוקד, גילו השוטרים נחישות והחליטו לא לעזוב את המקום עד שיוודאו שאכן לא מדובר באירוע חריג. צמד השוטרים החליט לסרוק את כל הדירות בקומה. במצלמת הגוף של השוטר נקלטה השיחה לפיה הקריאה מבוטלת על ידי המודיע בשל הטענה כי מדובר במתיחה, אולם השוטר גילה נחישות והשיב: "לא מעניין אותי מתיחה, אני מזכה את כל הדירות".
עם יציאתם מהמעלית, הבחינו השוטרים בחשוד שנראה מבולבל והמשיך לטעון שמדובר במתיחה של אחותו וכי אין אף אחד מלבדו בדירה. השוטרים שהבחינו בכתמי דם על בגדיו הבינו כי יתכן ומדובר בחשד לעבירת אלימות ויש חשש לחיי אדם ודרשו להיכנס אל הדירה.
השוטרים ערכו תשאול קצר לחשוד, ערכו סריקה מהירה שערכו בדירה, ואתרו את גופת האם, בת 51, כשהיא מוטלת בחדר הרחצה החשוד בן 21, נעצר במקום.
מחקירת האירוע שנוהלה במהירות ומקצועיות בתחנת רחובות, התברר כי החשוד תכנן בקור רוח את רצח אימו במשך זמן רב ואף הכין אמצעים שונים לביצוע, לרבות את חפירה, מצית, פנס וסכין יפנית, וכן תרשומות בהן תכנן את המעשה, לרבות שיטת הרצח והפטרותו מהגופה.
עם סיומה של חקירה מורכבת ומקיפה כאמור, הוגשה אתמול לבית המשפט הצהרת תובע על כוונת הפרקליטות להגיש כתב אישום חמור כנגד החשוד.
מצ"ב סרטון ממצלמות גוף של השוטרים עד רגע המעצר ותמונות של האמצעים שהכין החשוד. קרדיט: דוברות המשטרה.
להצטרפות לוואטסאפ חדשות רחובות דילים וקופונים חמים בוואטסאפ – הצטרפו עכשיו!
באתר זה שולבו סרטונים, תמונות ומידע מהרשתות החברתיות בשימוש לפי סעיף 27א לחוק זכויות יוצרים. במידה וידוע מי צילם שלחו למייל בקשה לצרף קרדיט או להסרה
- אורחזוועה,מקווה שירקב עד מותו בכלא30.12.20 18:56 תגובה
- אורחמפחיד30.12.20 19:03 תגובה
- אורחזוועה30.12.20 19:04 תגובה
- אורחהתנהגות אחראית של המשטרה. כל הכבוד על ההתעקשות והנחישות.30.12.20 19:04 תגובה
- אורחחבל שאין עונש מוות... מדינה של רחמנים. רק דיבורים ולא מעשים. חוקים תפוקים רק פה עם זה מחבל או גנב או כל דבר אחר אסור לאגן על עצמך. ממש מצחיק.30.12.20 19:04 תגובה
- אורחאין על השוטרים שלנו כל הכבוד על הנחישות והדבקות במטרה.יישר כח.30.12.20 19:14 תגובה
- אורחלמה אין שום סיבה מוצדק לרצוח אדם כל שכן אמא הזוי לא מתקבל על הדעת מטורף30.12.20 19:28 תגובה
- אורחסתם מקשקשים לא רואים כלום . אין שום תמונות30.12.20 19:35 תגובה
- אורחלא להכנס לא רואים כלום30.12.20 21:02 תגובה
- אורחכל הכבוד לשוטר30.12.20 23:39 תגובה
- אורחחברים הילד הזה לא ערס!!! שלא תטעו אנחנו גרים קומה מתחתיו, לא ראינו אותו ואת אחותו 3 שנים יש שם משהו מעבר. האמא בחורה מדהימה, נעימה אין שום בעיות איתה... הבעיה פה זה הילד הוא תמיד היה מוזר, הוא על הספקטרום וכנראה גם מחלות נפשיות. השוטרים פה עשו עבודה נפלאה!!! כל הכבוד לשיראל ולבחור שהיה איתה שבכל זאת הקשיבו לשכנה ולא האמינו שזאת מתיחה, תארו לעצמכם שהשוטרים היו מאמינים לזה, מה היה קורה אז?31.12.20 11:57 תגובה
- אורחכל הכבוד לשוטרים שגילו נחישות ישר כח ,מגיע להם צלשש במיוחד שהמצב של המשטרה תקשורתית בימים אלה01.01.21 05:18 תגובה

מנסה לטעון שוב
הצטרפו אלינו!
הצטרפו לקבוצות הוואטסאפ שלנו:
אפליקציה בחנות האפליקציות: